2777
2789
عنوان

شما تو چه سنی ازدواج کردین؟راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 27 پست
22راضیم خیلی ، افکارم نسبت به کارایی که زیر 18میکردم فرق کرده و پخته تر عمل میکنم

صد در صد.خب خدارو شکر

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
الکی گفتمااا

😂😂😂

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاء الله چهل سالگی هم همینو بگی  من ۳۸ ازدواج کردم  برای من سن خیلی مناسبی بود و الحم ...

خدا رو شکر مهم اینه ک آدم از زندگیش راضی باشه

ان شاء الله چهل سالگی هم همینو بگی  من ۳۸ ازدواج کردم  برای من سن خیلی مناسبی بود و الحم ...

خداروشکر که‌ خوشبختی عزیزم، من ۳۲ سالمه با اینکه خواستگارای زیادی داشتم ازدواج نکردم و الان فکر میکنم دیگه دیر شده برا ازدواجم

یه روز خوب میاد  
خداروشکر که‌ خوشبختی عزیزم، من ۳۲ سالمه با اینکه خواستگارای زیادی داشتم ازدواج نکردم و الان فکر میکن ...

انشالله ک خدا یه مرد فوق العاده رو ب زووووودی سر راهت قرار بده.هنوز دیر نشده عزیزم.

۱۷ سالگی نامزدی ۱۸ عروسی الانم ۱۹ سالمه

عزززیزم ب سلامتییی دلت خوش

پونزده عقد شونزده عروسی 

توام ۲۱ سالته؟ب سلامتی خدارو شکر که راضی هستی

خوشبخت باشی استارتر ولی خواهرهای من 17 و18 سالگی ازدواج کردن با وجود اینکه خوشبختن ولی خیلب پشیمونن میگن کاش 25 سالکی با همون شوهراشون ازدواج میکردن خودمم20سالگی ازدواج کردم خیلی بیتجربه بودم کاش تجربه الانمو داشتم

خداروشکر که‌ خوشبختی عزیزم، من ۳۲ سالمه با اینکه خواستگارای زیادی داشتم ازدواج نکردم و الان فکر میکن ...

نه عزیزم 

برای ازدواج خوب هیچ وقت دیر نیست

ازدواج یعنی همدل و هم خانه شدن با یک فرد 

و این در هر مقطع از زندگی میتونه اتفاق بیفته

سایت از صدا پر است و از حرف خالی