2777
2789
عنوان

بعد 7 ماه بهم گفتن بچه پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 9777 بازدید | 89 پست

منم تا ماه پنجم گفتن دختر بعدش گفتن پسر نگران چی هستی تازه هشت سال پیش کسی آزمایش ژنتیک نمیداد مگر اینکه فامیل باشن

بعدم نه سه بعدی رفتم نه داپلر

پسرمم خدا رو شکر سالم

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
Na zud narafti, age pesar bud hatman DNA esh tu khnet dide mishod tu un Sen az hamelegi

پس چرا الان پسر شده ؟ 

بعضی از دوستان اینجا میگن ژنش دختره ظاهرش پسر 

دکترم گفت اصلا به دوجنسه و اینا فکر نکن 

نمیدونم نگران شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مشکلی نداریم  دکترم گفت این آزمایش دقیق هست بهم پیشنهاد داد  خودم خواستم که خیالم راح ...

گفتن ۴میلیون برا هر سه تا

دونه ای ۱۴۰۰

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
نه بابا چه خبره  صارم بیمارستان خیلی پولکی هست  من شنیدم برای هر سالش 450 یا 500 تومن می ...

وای نه 

من مشهد پرسیدم ۱میلیون

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

ولی اینکه سونو و سل فری باهم تناقض داره جای نگرانیه حتما پیگیری کن واسه خواهر من مشابه پیش اومد اون اسپیرونولاکتون خورده بود تو حاملگی و قبلش دکتر گفته بود باید سل فری بدی و آنومالی بعدش تا ببینیم جواب هر دو یکی هست یا نه اگه یکی نباشه باید به دوجنسه بودن شک کرد خیلی نزر و نیاز کردیم تا سونو آنومالی تو سل فری گفتن پسره توآنومالیم پسر گفتن و خدا رو شکر الان دنیا اومده و سالمه

آره  ازم خون گرفتن گفتن میفرستیم آلمان تا مشکلات ژنتیکیش و سندروم و ایناش معلوم شه

والا براي منكه گفتن پسره درستم بود ولي ممكنه يه درصدم خطا بده معمولا خطاش واسه زمانيه كه ميگن دختره

ولی اینکه سونو و سل فری باهم تناقض داره جای نگرانیه حتما پیگیری کن واسه خواهر من مشابه پیش اومد اون ...

منم چند سال اسپیرونولاکتون خوردم 

ولی یه سال قبل بارداریم قطع کردم 

آره چهارشنبه میرم دکترم ببینم چی پیش میاد 

من میخوام صارم تهران زایمان کنم  فقط درخواست دادم ، هزینه نگفتن  فکر کنم از یه نفر شنیدم ...

وای سلام  areana

بارداری؟

من تو رو از موقعی شک داشتی بارداری یانه یادمه...

دوس داشتم پیگیرت باشم اما کگمت کردم

مبارکه

تاریخ زایمانت کی هست؟

منم این آزمایش رو سر دخترم انجام دادم دختر بود دو تا ایکس نوشته بود. فک نمیکنم اشتباه اقد زیاد باشه ...

شما هفته چند رفتی این آزمایشو؟ 

تو سونو خود دکتر بهم نشون داد آلتشو 

چند بارم دید گفت قطعا پسره