2777
2789
عنوان

بعد 7 ماه بهم گفتن بچه پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 9777 بازدید | 89 پست
نه این بالای 98 درصد دقتش هست  آمینو رو زمانی میگیرن که بچه مشکوک باشه

من خودم خواستم امینو بشم خیالم راحت تر بشه هرچند بعدش پشیمون شدم وکلی عذاب کشیدم...

هیچ ازمایش دیگه ای ندادم 

بمن دکتر اون زمان گفت دقت سلفری کمتره و۷۰ درصده ممکنه خطا بده چون از خون مادر هست وفقط ۵ کروموزوم جنین بررسی میشه 

ولی امینو  اب دور جنین رو ازمایش میکنن ۱۰۰ درصده و همه ۴۶ کروموزوم بررسی میشه

هزینه هاشون یکی بود

فقط امینو جنین ب خطر میوفتاد ویک درصد خطر سقط داشت...سلفری برای بچه امن تره 

ودکتر گفت اگه  خدای نکرده سلفری بگه مشکل هست باید امینو بدی تا تایید بشه واجازه سقط بدن ...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوخی نکن؟

اسم و سیسمونی اماده بود ک دکترش گفت پسره.سیسمونی رو پس دادن و پسرونه گرفتن.دوستم دختر میخاس ولی دومی دختر شد😃

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
چرا المان؟؟ مگه مشکلی داری؟؟ من گفتم حتما از لثه و بندناف و سلول های استخوانی  بچه ام سلول بن ...

نه مشکلی نداریم 

دکترم گفت این آزمایش دقیق هست بهم پیشنهاد داد 

خودم خواستم که خیالم راحت باشه 

فرستادن آلمان چون گفتن این آزمایش چون تخصصی هست امکانات داخل کشور نداریم اونجا میفرستیم 

آره سلول های بنیادیشو بعد تولد ذخیره میکنن 

منم تو فکرش هستم 

شما برای نگه داریش هر سال چقد پرداخت میکنی؟ 

وقتی میگن دختره ممکنه پسر باشه چون ممکنه التش درست معلوم نباشه یا دیر تشکیل شه .ولی وقتی میگن پسره ح ...

ن وقتی میگن پسره هم ممکنه بند ناف رو اشتباه دیده باشن

برای عروس خالم این اتفاق افتاد

ایرادی نداره اتفاقی هست ک افتاده

تن جفتتون سلامت 

سیسمونی رو هم میتونین پس بدین یا عوض کنین ....

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
من شنیدم ۳تا ۴تومن

بتونه ادم هزینه کنه فکر خوبیه وبنفع بچه است 

من یکم نگران شدم برات یعنی ژنش یه جوره ولی در ظاهر چیز دیگس کاش میگفتی به اون یارو چون شاید خدای ن ...

اتفاقا به دکتر سونو گفتم نکنه دوجنسه باشه 

بعد گفت نه اصلا نگران نباش 

اینجا چیزی نشون نمیده 

گفت آزمایشو ببر به دکترت نشون بده اگه لازم باشه 

درخواست بررسی مجدد آزمایش برای آزمایشگاه میفرسته

من میخوام صارم تهران زایمان کنم  فقط درخواست دادم ، هزینه نگفتن  فکر کنم از یه نفر شنیدم ...

نه بابا چه خبره 

صارم بیمارستان خیلی پولکی هست 

من شنیدم برای هر سالش 450 یا 500 تومن میگیرن