2777
2789
عنوان

بعد 7 ماه بهم گفتن بچه پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 9777 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلومتی دنیا بیاد انشاا... منظورت تاریخ تولدشه عه..برا منم پسمله 17اسفند تاریخ تولد باباشه انقد ز ...

اخی

منکه خوشحالم پسر شده ،ولی شوهرم دختر دوست داره 

کلی وسیله دختر گرفته

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
استارتر جنسیت نینیت آخر چی شد؟

رفتم یه سونوی دیگه اونم گفت پسره و سالمه 

خدا رو شکر 

با آزمایشگاه هم صحبت کردیم گفت نامه پزشک بیارین براتون بررسی کنیم 

گفت ممکن. خطا رخ داده باشه 

چون وقتی میگیم 98 درصد دقیق هست 

یعنی 98 درصد این احتمال رو میدیم که بچه دختره یا پسره ولی نمیگیم حتما دختر یا پسره 

گفت حتی تست آمینو هم شما بری حتما و مطلقا جواب نمیده بهتون بر اساس شواهد موجود در خونتون براتون نتیجه رو بر حسب احتمال میده 

هزینه هاش به چ صورته ؟وتسه ژنتیکه

هزینه هردو یکی بود ۲۵۰۰-۲۶۰۰ 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
نه مشکلی نداریم  دکترم گفت این آزمایش دقیق هست بهم پیشنهاد داد  خودم خواستم که خیالم راح ...

سلام عزیزم بالاخره جنسیت نینی شما مشخص شد من فکر میکردم سل فری خیلی دقیقه با دیدن تاریک شما مردد شدم کدوم درست بود بالاخره

سلام عزیزم بالاخره جنسیت نینی شما مشخص شد من فکر میکردم سل فری خیلی دقیقه با دیدن تاریک شما مردد شدم ...

سلام 

بله پسره 

سونو سه بعدی درست گفت 

از مرکز بهداشت گفتن آزمایشگاهی که رفته بودم برای ان تی اشتباه زیاد میکنه و اصلا کارشون این نیست 

من فروردین رفتم تو سلسبیل 

تو بهداشت همه نیلو رو تعریف کردن که دقیقه 

شما هم خواستی بری جایی برو که معروف باشه و درست کار کنن 

من چون تازه تهران اومده بودم جایی رو نمیشناختم 

آخه گرفتید میفرستم المان فکر کردم باید دقیق باشه

به من گفتن میفرستیم 

ولی به احتمال قوی نفرستادن 

بعدشم شرایط نگهداری و اینا تو ایران خیلی کمه 

تنها جایی که تعریف کردن همون نیلو بود 

پس چرا الان پسر شده ؟  بعضی از دوستان اینجا میگن ژنش دختره ظاهرش پسر  دکترم گفت اصلا به ...

عزیز بچت به دنیا اومد جنسیت چی بود همونی بود که آزمایش نشون داد اخه منم امروز جوابش اومد گفتن پسره حالا میترسم اشتباه شده باشه