2777
2789

سلام 

کمکم کنید 

چندروزه ذهنم مشغوله 

چندروز دیگه تولد گل پسرمه نمیدونم غذا بپزم یا سفارش بدم 

اخه یه پسر کوچک ترم دارم که همش بغل میخواد کلا وابسته شده بغل که نمیکنم همش گریه بی قراری 

از طرفی هم اگه نپزم خانواده شوهرمم بیان سفارش بدیم پشتم کلی حرف میزنن که خودش شام نپخته و اینا 

واقعا گیج شدم بدمدتها دارم مهمونی میدم ولی نمیدونم چیکار کنم

سفارش.تامام

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاشون اذیتم میکنه  تا مدتها ول کن نیستن

منم حس کردم اذیت میشی این غذا خونگیارو پیشنهاد دادم

هم خوشمزه است اصولا ، هم راحت تری

حالا اگخ تو شهرت نشناسی از اشپزخونه ها هم میتونی بگیری

یادم تورو فراموش..

غذا از بیرون هم هزینه اش زیاد میشه وبه تمیزی غذای خونه نمیرسه.. 

سعی کن یچیزساده درست کنی ولی خونگی باشه 

مثلا ساندویچ مرغ کن خیلی راحتم هست

من خودم واسه تولدم برای چهل نفر درست کردم همه هم دوست داشتن و گفتن چقدخوشمزس

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
نمیتونی بچه رو بخوابونی بعد ب کارات برسی؟؟؟یا ب مادرت خواهرت یکی بگی بیاد کمکت کنه؟؟

نمیخوابه 

خوابش سبکه 

مامانم میاد برا پخت ولی بعدش چی 

کی میخواد سفره بندازه از لیوان گرفته تا بشقابو قاشوق غیره بذاره جمع کنه بشوره اون موقع کسی کمکم حالم نیس