2777
2789
عنوان

برای تولد غذا از بیرون بگیرم یا بپزم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 27 پست
باید یه نگاه به سایتش بندازم تاحالا سفارش دادین

من اره 

ولی حالا من منظورم همین سایت نبود ، منظورم غذاهای خونگی بود ک هم اونا نفهمن هم شما خیال راحت سرو کنی

میتونی یبار ازشون غذا بگیری تست کنی ببینی خوبه یا نه

یادم تورو فراموش..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوابه  خوابش سبکه  مامانم میاد برا پخت ولی بعدش چی  کی میخواد سفره بندازه از لی ...

خب وسایلارو ک ازقبل اماده میکنی درسته؟؟؟زمان چیدن هم مطمئنا خواهری یا خواهرشوهری یا جاری هس ک کمک کنه درسته؟؟؟حالاهم اگه نبود بچه رو بده دست باباش برو ب کارت برس. خلاصه مهمونا یا ازخونواده پدرن یا مادر ک درهرصورت برادرزاده یا خواهرزاده شونو نگه میدارن .نگران اینا نباش.فقط ی وقتی پیداکن ک بتونی ب خودت برسی

غذا از بیرون هم هزینه اش زیاد میشه وبه تمیزی غذای خونه نمیرسه..  سعی کن یچیزساده درست کنی ولی ...

موقع انداختن سفره هم میتونی ازقبلش ساندویچ ها رو بگیری وتوی دیس بزاری سلفون بکشی کنارشم سبزی و نوشابه و لیوان و سفره یکبارمصرف بنداز اونوقت ظرف کثیفم دیگه نداری. 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
نمیخوابه  خوابش سبکه  مامانم میاد برا پخت ولی بعدش چی  کی میخواد سفره بندازه از لی ...

سعی کن بیشتر ظرفاتو یبار مصرف استفاده کنی 

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

من برای تولد دخترم پاچینی و سیب زمینی از بیرون گرفتم. مرغ قفقازی و سالاد کلم و سوپ شیر و هات داگ و رول کالباس و ژله تو خونه درست کردم. عکسش تو تاپیکام هست. ببین به دردت می‌خوره

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

بابا یه کارگر بگیر من برا تولد دخترم کارگر گرفتم روز قبلش از صبح امد و کلی غذا و سالاد و فینگر فود و شیرینی و دسر و اینا پختیم طوری جاشون تو یخچال نمیشد حتی ژله و آبمیوه هم درست کردیم روز تولد هم از صبح امد کوکی ها رو تزیین کردیم میوها رو آماده کردیم خونه رو مرتب کردیم تمام تزیینات رو هم زدیم و میز تولد رو چیدیم

برا من که مناسب تر از غذاهای بیرونی بود تازه بعد اینکه مهمونا هم امدن پذیرایی با خودش بود ظرفا رو مهمونا برام شستن اون همه رو برام چید تو کابینت و خونه رو کامل تمیرگز کردو رفت

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****