2777
2789
عنوان

از رشته ی دانشگاهیتون راضی هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 53 پست
اره اگه علاقه نباشه ادامه دادنش سخته ایشالله بتونی تو رشته ی مورد علاقت قبول‌بشی

ممنونم عزیزم 😘

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشین عزیزم  من دوره ی کارشناسی اونجوری ک باید تدریس نشد بهمون ایشالله ارشد جبران بشه ...

من دانشگاه الزهرا قبول شده بودم ، اما شوهرم گفت کارشناسی آش دهن سوزی نیست و الکی وقتت رو با سره کلاس رفتن هدر میدی ، منم رفتم دانشگاه پیام نور و همه واحد ها رو غیر از عملی ها غیر حضوری برداشتم و خود خوان جلو میرم

رشته روانشناسی هرسال واسه آموزش پرورش استخدامی داره اونم تعداد بالا.میتونی شرکت کنی عزیزم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
اگه اشتباه نکنم باید یه جریمه ای پرداخت کنی برای انصراف حالا چی میخونی مگه ؟!؟

نه درست فک میکنی حدود سه تومن باید بدم دانشگاه که مدارکمو بده ولی اگه نخوام فعلا برم جایی میتونه مدارکم بمونه اونجا و پولم ندن که نمیشه متاسفانه چون من حتما میخوام مدارکمو واسه ازاد 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
محض یا کاربردی یا مهندسی؟

محض 

من همیشه بین حقوق‌ و روانشناسی‌ شک داشتم

ایشالا موفق باشی 

خب حقوق هم زیاد تو زندگی بدرد نمیخوره ک اگ کار داشته باشی خوبه و هم اینکه رشته ی خیلی سختیه

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
محض 

شیمی محض و این حرفا ؟!؟ کدوم دانشگاهی ؟!؟ 

به نظرم داری تنبلی میکنی معمولا رشته های علوم پایه رو در کنار مهندسی همزمان میخونن 

چیزی هم پاس نکردی تا حالا که همش عمومی بوده .. 🙁

عه واقعا نمیدونستم مرسی عزیزم پس حتما پیگیر میشم

خواهش میکنم عزیزم.انشاالله موفق باشی.ضمنا برو سایت ای استخدم از بچه هایی که هم رشته ت هستن اطلاعات بگیر درمورد منابعتون

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
شیمی محض و این حرفا ؟!؟ کدوم دانشگاهی ؟!؟  به نظرم داری تنبلی میکنی معمولا رشته های علوم پایه ...

تا الانش مشکلی نداشتم با درسا فقط بدم میومد از الان دو به بعد بلد نشدم دیگه 😂بعله دو ترم اول و دوم عمومیه از ترم سه تخصصی میشه دیگه نه تنبلی نکردم بخدا ولی وقتی متنفرم ازش چطور بخونم ؟بعدم کی گفته شیمی محضو میشه در کنار مهندسی خوند 😳😳😳😳😳حالا شاید تا ترم چهار سختت نشه ولی از چهار به بعد پوستت کنده اس 😐حالا شاید چون دولتی بودم و استادا سختگیری کردن این حسو دارم ولی خداییی هیشکی نمیگه رشته راحتیه همون قبلشم همه میگفتن رشته سختی انتخاب کردی 😐

تا الانش مشکلی نداشتم با درسا فقط بدم میومد از الان دو به بعد بلد نشدم دیگه 😂بعله دو ترم اول و دوم ...

متاسفانه هیچکس به این دقت نمیکنه که اگه علاقه از نباشه از ترم ۵ پوستت کندس 😀

ولی کاری که میتونی بکنی اینه که از تلقین کمک بگیری خیلی از هم اتاقی های من این کارو میکردن مثلا طرف مستند میدید تو اردو شرکت میکرد و این کارا و این بین با خودش میگفت چقدر جذابه ابن مطالب(با خودشون میگفتن عاشق شیمی تجزیه و آلی این حرفا هستن)

والا طرف شریف بود مهندسی برق رو با فیزیک میخوند 🤐

نگران نباش اینطور که از دانشگاه ت اسم نمیاری احتمالا سطح ۱ نیست و تو بقیه هم با خوندن جزوه هم شب امتحان میتونی نمره خوبی بگیری (دیدم که میگم )