2777
2789
عنوان

از رشته ی دانشگاهیتون راضی هستین؟

404 بازدید | 53 پست

من روانشناسی خوندم ولی الان میبینم اونجوری ک میگفتن توی زندگی شخصیم کاربرد خاصی نداره و کارم براش پیدا نمیشه الان اگه برمیگشتم شاید وکالت میخوندم شما راضی هستین؟

نه اصلا ...دارم انصراف میدم ترم سه هستم دانشگاه دولتی 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم روانشناسی میخونم عزیزم ، اما خیلی عمقی درس ها رو یاد میگیرم و بهشون فکر میکنم ، واقعا توی زندگیم کاربرد داره ، همسرم دانشجوی دکتری هست و من رو تشویق میکنه که تا مقطع دکتری بخونم ، به امید هیئت علمی شدن

وای دانشگاه دولتی حیفه ک

همه همینو میگن حتی الانم میدونستم شما اینو میگی خو چ کنم بدم از رشته ام میاد ب زور میرم کلاساشو و چون متنفرم ازش نمیتونم بفهمش خنگ شدم سرش سختم هست نمیشه اینجوری پیش رفت اینده هم نداره انچنان

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
من هم روانشناسی میخونم عزیزم ، اما خیلی عمقی درس ها رو یاد میگیرم و بهشون فکر میکنم ، واقعا توی زندگ ...

موفق باشین عزیزم  من دوره ی کارشناسی اونجوری ک باید تدریس نشد بهمون ایشالله ارشد جبران بشه و باز علاقم برگرده

اره اگ بازم بخوام از اول بخونم همین رو انتخاب میکنم با اینکه باهاش سرکار نمیتونم برم 

چون انتخابم از روی علاقه بود

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
همه همینو میگن حتی الانم میدونستم شما اینو میگی خو چ کنم بدم از رشته ام میاد ب زور میرم کلاساشو و چو ...

اره اگه علاقه نباشه ادامه دادنش سخته ایشالله بتونی تو رشته ی مورد علاقت قبول‌بشی

چ رشته ای میخونی؟

شیمی