به نظر شما مثلا یه کسی که مامانش تازه فوت کرده ایا این حقو داره که مثلا سرخاکش برگرده به یه نفر که سنش بیشتر از مامانشه خیلی بد نگاه کنه و داد بزنه که چرا شما زنده باشییین مامان من نباشههه ینی توکه پیری باید میمردی نه مامان من ینی بنظر شما این ادم نرماله رفتارش حالا گیریم توی اون حالت بهش ادم حق بده ناراحته ولی بازم حق داره همچین رفتار زشتی بکنه شماها بگین؟
حالا اون بنده خدا یه حاج خانومیه که هیچ وقت بدیش به کسی نرسیده حتی توی مریضیه مامانش چنتا جز قران براش برداشت بخونه خیلی ولی دلش گرفته به کسیم نگفته فقط من میدونم ولی خیلی ناراحت شده هرچی میخام با خودم بگم شاید حق داشته ولی هیچ جوره با عقلم جور در نمیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من دانشجوی رشته روانشناسی هستم ، کسی که عصبانی و بیش از حد ناراحت هستش از لحاظ علمی مغزش نصف ی ...
من دیدم اون موقع بهم میریزن و یه حرفایی میزنن
اما بعدش هم عذرخواهی کردن
فکر کنم این متعادله، نه کسی که بعدا اصلا به روی خودش هم نیاره چی گفته
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نه بابا هیچی به روی خودشم نیاورده ولی بنظر من یه بچه ۱۰ ساله هم عقلش میکشه همچین حرفی نزنه چه به یه ...
هر کسی توی مشکلات و ناراحتی ها به یه نحوی رفتار میکنه و اون بستگی به میزان ضعف و قوتش داره
من موافقم که کار اشتباهی کرده و نباید این رفتار ناشایست رو انجام میداد ، اما ناراحت شدن از حرف یه شخصی که خودش ناراحت بوده ، بیشتر ما رو رنج میده پس بهتره که نادیده گرفته بشه
اخه این بنده خدا خیلی تاحالا کسیو رنجونده با حرفاش بنظر شما نباید یجوری ادم بهش بگه و بفهمونه واقعا ...
آهان پس کلا بقیه رو ناراحت میکنه ، بله حرف شما کاملا متین هست عزیزم ، شما میتونید باهاش غیر مستقیم و مستقیم صحبت کنید و شخصی که اگه اشتباه نکنم بیست سال به این صورت تربیت شده و رفتار کرده باید با نرمی بهش گوشزد کنید