2777
2789
عنوان

قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 57 پست

حالا اون بنده خدا یه حاج خانومیه که هیچ وقت بدیش به کسی نرسیده حتی توی مریضیه مامانش چنتا جز قران براش برداشت بخونه خیلی ولی دلش گرفته به کسیم نگفته فقط من میدونم ولی خیلی ناراحت شده هرچی میخام با خودم بگم شاید حق داشته ولی هیچ جوره با عقلم جور در نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دانشجوی رشته روانشناسی هستم ، کسی که عصبانی و بیش از حد ناراحت هستش از لحاظ علمی مغزش نصف ی ...

من دیدم اون موقع بهم میریزن و یه حرفایی میزنن

اما بعدش هم عذرخواهی کردن

فکر کنم این متعادله، نه کسی که بعدا اصلا به روی خودش هم نیاره چی گفته

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم من دانشجوی رشته روانشناسی هستم ، کسی که عصبانی و بیش از حد ناراحت هستش از لحاظ علمی مغزش نصف ی ...

شاید تو عصبانیت و دعوا بشه قبول کرد ولی برا من قابل درک نیست کسی که داغداره اونم مادر به یه زن دیگه که اون هم مادره اینجوری بگه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
حالا اون بنده خدا یه حاج خانومیه که هیچ وقت بدیش به کسی نرسیده حتی توی مریضیه مامانش چنتا جز قران بر ...

خب همه اشتباه میکنن گلم ، مطمئن باش اون شخص هم وقتی حالش بهتر بشه ، پشیمون میشه 

چون توی اون حالت حتی قدرت تشخیص خوب و بد رو هم نداشته حتی

از وقتی مادر جونم به رحمت خدا رفته حرمت تمام زنای دنیا رو نگه میدارم به عشق لبخند رو لباش و اینکه هیچ وقت ازش غیبت نشنیدم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
نه بابا هیچی به روی خودشم نیاورده ولی بنظر من یه بچه ۱۰ ساله هم عقلش میکشه همچین حرفی نزنه چه به یه ...

هر کسی توی مشکلات و ناراحتی ها به یه نحوی رفتار میکنه و اون بستگی به میزان ضعف و قوتش داره

من موافقم که کار اشتباهی کرده و نباید این رفتار ناشایست رو انجام میداد ، اما ناراحت شدن از حرف یه شخصی که خودش ناراحت بوده ، بیشتر ما رو رنج میده پس بهتره که نادیده گرفته بشه

هر کسی توی مشکلات و ناراحتی ها به یه نحوی رفتار میکنه و اون بستگی به میزان ضعف و قوتش داره من موافق ...

اخه این بنده خدا خیلی تاحالا کسیو رنجونده با حرفاش بنظر شما نباید یجوری ادم بهش بگه و بفهمونه واقعا دیگه این رفتاراشو کنار بزاره حداقل مامانش بعدا توی قبر نلرزه از رفتارای دخترش

اخه این بنده خدا خیلی تاحالا کسیو رنجونده با حرفاش بنظر شما نباید یجوری ادم بهش بگه و بفهمونه واقعا ...

آهان پس کلا بقیه رو ناراحت میکنه ، بله حرف شما کاملا متین هست عزیزم ، شما میتونید باهاش غیر مستقیم و مستقیم صحبت کنید و شخصی که اگه اشتباه نکنم بیست سال به این صورت تربیت شده و رفتار کرده باید با نرمی بهش گوشزد کنید