2777
2789

برو ببین کیه

نیازم بود جواب بده

نیاز بود فوش بده

نیاز بود برو تراس زنگ بزن

زندگیتو نگه دار😂جدی میگم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میدونی اهل حیانته و شما موندن و انتخاب کردی پس تو کارش کنکاش نکن تا روان خودت اروم تر باشه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

اگر میدونی خیانت میکنه و بازم میخوای زندگی کنی بگو هرکسی که داره بهش زنگ میزنه به یورم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
چون هربار که دیدم و دعوا کردیم. بی فایده بوده. باز بعد چندوقت تکرار میشه

پس بیخیال برو بخواب

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
اگر میدونی خیانت میکنه و بازم میخوای زندگی کنی بگو هرکسی که داره بهش زنگ میزنه به یورم

همچین تصمیمی گرفتم ولی متاسفانه اونقدر قوی نیستم که برام بی اهمیت باشه.

دوست دارم بی تفاوت باشم ولی برام سخته

من طرف مقابلم تازه تو گذشتش شکست عشقی خورده بود خیانت بهش شده بود من تو رابطه آشنایی از راه ها مختلف امتحان کرد تحت فشارم گذاشته بود از همه امتحانا سربلند بیرون اومدم  خسته شدم از این همه شکاکی اصن ب من و خانوادم این حرفا نمیومد حتی اینستاگرام و ایمیلمم هک کرد مثل این دزدا جاسوس بازی در میوردواقعا خسته شدم ترکش کردم باهاس کات کردم...با اینکه ترکشم کردم بارم اقوامش  میفرسته سراغم برای امتحان..منم بیخیالشم