2777
2789
عنوان

سرماخوردگی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 29 پست
خطرناک نیست؟

نه  فقط باید حتما دارو بخوره  تا کنترل شه وگرنه  ریه اش  عفونت میکنه 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قطره میریزم ۲روزه میشه از اون باشه یعنی؟

شاید ازاون باشه..نی نی من جوری بودکه دکترش احتمال داد قلبش بزرگه که اینجوری خس خس میکنه!بعدکلی ازمایش و سونو فهمیدیم مماخش کیپه😂😂

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
۴۴روزشه دلدرد میشه که ولی نه به اون شدت ازکجا بفهمم رفلاکس داره 

بله حتما رفلاکسه

اون تاپیکی ک واست لینکشو گزاشتنو بخون

زیر سرش بلند باشه

بعداز هربار شیردادن چنددقیقه بزار سرشونت ک شیر ته نشین بشه

تو گریر باشه دایم

گرم نگیرش

بینیشو چک کن تمیز باشه

نشستنی شیرش بده خودت

بعدم رفلاکس ربطی ب دل درد نداره-اون کولیکه ک دلدرد بد داره رفلاکس علامتاش ایناس 

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!
شیر میخوره بعضی وقتها با حرص دستو پا میزنه بعد اروم میشه شکمشم عذرمیخوام یه هفته بود کارنکرد 

بچت حتما رفلاکس داره

چیزایی ک گفتم رعایت کن تا شیر پشت سینش ععونت نکنه

ضمنا عزیزم

لبنیاتتو زکل قطع کن زکل حتی یک قاشقم دیگه نخور

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!
نه  فقط باید حتما دارو بخوره  تا کنترل شه وگرنه  ریه اش  عفونت میکنه

آخه بعضی وقتها اینجوری میشه الان یعنی ۲روزع اینجوریه که برمیگردونه دیشبم آب و کف بالا اورذ تو گلوش گیرکرده بود داات نفسش بند میومد دورازجون

پس باید ببرم دکتر دوباره

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين
آخه بعضی وقتها اینجوری میشه الان یعنی ۲روزع اینجوریه که برمیگردونه دیشبم آب و کف بالا اورذ تو گلوش گ ...

ببر پیش یک دکتر که بفهمه  این طفلی رفلاکس داره  الان خیلی داره اذیت میشه فقط زبون نداره  بگه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
شاید ازاون باشه..نی نی من جوری بودکه دکترش احتمال داد قلبش بزرگه که اینجوری خس خس میکنه!بعدکلی ازمای ...

ای امان ازدست این دکترها خداروشکر چیزی نبوده

بله حتما رفلاکسه اون تاپیکی ک واست لینکشو گزاشتنو بخون زیر سرش بلند باشه بعداز هربار شیردادن چندد ...

حتما فقط من دراز کشیده شیر میدم بهش

ببر پیش یک دکتر که بفهمه  این طفلی رفلاکس داره  الان خیلی داره اذیت میشه فقط زبون نداره&nb ...

آره حتما خودم دلم براش میسوزه وقتی بیتاب میشه بمیرم برابچم مرسی عزیزم راهنمایی کردی

آره حتما خودم دلم براش میسوزه وقتی بیتاب میشه بمیرم برابچم مرسی عزیزم راهنمایی کردی

اون  تاپیک خیلی خوب گفته. کامل بخونش  . خوب میشه زودی