2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

131 بازدید | 10 پست

سلام خانوما بنظرتون برای اوپن آشپزخونه پرده کرکره ای طرح دار بزنم ناجور میشه؟چون کابینتای آشپزخونه فلزی و قدیمیه و رنگش با رنگ‌وسایلای خونه هم خونی نداره میخام پرده کرکره ای طرح دار بزنم رو اوپن.و اینم که اوپنم سرتاسری باز نیس مثل حالت پنجره تو پذیرای باز شدع ولی خب پنجره نیس با گچ بری طرح خورده بالای اوپن.حالا بنظرتون پرده کرره ای بزارم که مشخص نشه اَشپزخونه ناجور در میاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگله.ولی من نمیتونم جای شما نظر بدم. اگه مطمئنی ک دوستش داری وپشیمون نمیشه خوبه

اخه کابینتام قدیمیه اشپزخونه اصلا ناجور افتاده با این کابینتا فعلانم‌نمیتونم عوض کنم.میخام اصلا تو دید نباشه اشپزخونه

اخه کابینتام قدیمیه اشپزخونه اصلا ناجور افتاده با این کابینتا فعلانم‌نمیتونم عوض کنم.میخام اصلا تو د ...

ببین گلم این پرده زبرا الان خیلی مده.کرکره هم قشنگه و من ی موقعی ب خاطر علاقه ام زدم ولی الان اگه بودم‌ نمیزدم چون خیلی گرد میشینه و تمیز کردنش خیلی سخته حتی وقتی بازم میکنم بشورم ی مکافاتیه با این اوصاف من میگم زبرا همینا ک عکسش را گذاشتین بهتره.ولی رنگ بندیش و طرحش جوری باشه ک ب خونتون بیاد گلم