2777
2789
عنوان

خانما بیاین میگن اوضاع خیلی خرابه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 29 پست

اگر خدای نکرده علائم آنفلوآنزا رو داشتید فقط و فقط به اورژانس بیمارستانها مراجعه کنید نه مطبهای شخصی چون داروی تامیفلو رو که مخصوص درمان سریع آنفلوآنزای اِچ وان اِن وان هست فقط بیمارستانها دارند و از مرگ جلوگیری میکند لطفا به تمام گروه هایی که عضو هستید بفرستید

خدا جونم خیلیامون حال دلمون خوب نیست خود هوامونو داشته باش و حالمونو خوب کن..الهی آمین رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
پسرم اصلا غذا نمیخوره هفته ی پیش سرما خورد بردم دکتر خوب شد یعنی دوباره ببرم براش واکسن آنفولانزا بد ...

اگه ضعیفه اره بهش اب پرتقال و لیمو و غذا که دوس داره بده بخوره بدن قوی خیلی موثره

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم شنیدم . دوستم فامیلشون ۴۵ ساله دیروز خاک کردن انفولانزا گرعته رفته بود شمال. با مشبا خاک ک ...

واقعا ؟؟ 

کدوم شهر بوده میگن یزد و اصفهان بیشترین آمارو داره ؟ 

یکسالشه ولی بغیر از شیر خودم اصلا چیزی نمیخوره 

عزیزم 😍😍😍😍پس خودت بخور ویتامین تو شیر بهش میرسه.نگران نباش خدا حفظش کنه.

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
 واقعا ؟؟  کدوم شهر بوده میگن یزد و اصفهان بیشترین آمارو داره ؟

کرح عزیزم دوست بیمارستان کرج پرستاره .میگه خیلی فوتی داریم به خاطر انفولانزا

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟