2777
2789
عنوان

ینی من بادارم اصلا گیج شدم

822 بازدید | 59 پست

۲ آذر کیتم مثبت شد من۳ آذر اقدام کردم و قبلش اسید فولیک قرص ویتامین ای و دی هم میخوردم و کلی چیزهای دیگه و کلا سر دخترمم خیلی زود باردار شدم اون موقع هیچ تجربه ای نداشتم ۳ ماهه گرفت الان تخمدانم سمت راست تیر میزنه گاهی کمرمم ک خیلی خیلی درد دارم ترشح سفید دارم اما بو دار نیست خیلی ام احساس سنگینی دارم تو بدنم سرما ام خوردم نمیدونم نی نی هست یا ن 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
به امید خدا هست😍

ایشالله ولی ۳ ماهه ک رژیمو و دارو شیمیای و گیاهی دارم مصرف میکنم 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نیست منو کمک کنه 😖😖😖

رژیم برای جنسیت؟

اره عزیزم‌

انشالله جواب بگیری،تمام علایم منو داری من باردارم و دختره بچم،

ای جانم چند هفته ای 

ای جانم چند هفته ای 

حالا تو تلاشتو کردی انشالله ک نتیجه میگیری،من دوتا دختر دارم واس سومی میخاستم همینکارو کنم ک پسر شه ولی ناخواسته باردار شدم شوهرم نذاشت سقط کنم اینم دختره

21،علایم اوایل بارداریم همین بود بچمم طرف راستمه ولی دختره

به سلامتی بغلش کنی خداببخشه برات برای منم دعا کن عزیزم من به این شریط نی نی دوم اوردم ک پسر بشه اقام گفت یا نیار یا برو دکتر پسر بشه منم رفتم خدا کنه به حق علی اصغر شوهرمم شاد بشه خیلی دلش گرفتست 

رژیم ک واس قبل بارداریه.....علائمات ک بارداری

من سه ماه قبلش رژیم داشتم عزیزم