2777
2789
عنوان

راهنمایی شغلی

328 بازدید | 47 پست

سلام دوستان.دوست صمیمی من ۵ سال هستش که تو یه اداره دولتی کار میکنه که ساعت کارش از ۷ تا ۲ هست و یه بچه ۳ ساله هم داره .چند وقته باهام دردو دل میکنه و از شغلش ناراضیه.وضع زندگیشون الان متوسطه اما در اینده اگر به کارش ادامه بده وضعشون بهتر میشه.امروز بهم گفت خسته شده و میخواد استعفا بده اما از اینده میترسه.من چون خودم شاغلم و کارم رو دوس دارم نمیتونم کمکش کنم میترسم تو اینده پشیمون بشه و من از راهنماییم خجالت زده بشم.۲۸ سالشه.نظر شما چیه؟

بگو چند روز مرخصی بگیره استراحت کنه بعد برگرده سر کارش 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم استعفانده  وهمینجور به کارش ادامه بده هفت صبح تا دو بعداز ظهرکه ایده اله 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
به نظرم استعفانده  وهمینجور به کارش ادامه بده هفت صبح تا دو بعداز ظهرکه ایده اله

منم نظرم رو موندنش هست چون الان با این ساعت کار فقط معلم ها شاغلن

من مددکارم عزیزم

موفق باشيد عززززيزززم😍😍

شغل خوبيه 

حقوق چقدره

البته من دارم از خانماي شاغل درباره ي رشته شون ميپرسم چون دارم انتخاب رشته ميكنم به خاطره همين اميدوارم ناراحت نشيد

بچه ها منم یه مدرسه غیردولتی دارم ولی الان خسته شدم.

کرایه ها بالاست،خانواده ها دیگه توان شهریه دادن ندارن،

کلن کارپرمسئولیتیه. اداره خیلی گیر میده.

میخام ساله دیگه ببندم. به نظرتون چکار کنم؟؟

وای نه دیوونگی محضه شغلشو ول کنه. دختر الان کار به این خوبی از کجا میخواد پیدا کنه. دو هفته که اومد ...

گاهی ادما حس خستگس و افسردگی بهشون غلبه میکنن حاضرن تو خونه بشینن اما یک لحظه ها به کارشون فکر نکنن و برنگردن..