عایش مدیر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7571 عنوان چه ختمی بگیریم برااینترنت استان سیستانوبلوچستان 😐 | مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 22 پست فقط همین یه راه مونده 😑😐نفری یه صلوات بفرسته بلکه فرجی شد 😒😀 من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍 1398/09/10 | 21:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عایش مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7571 😭 شما داخلی هستی یاخارجی 😐😐منظورم استانع😂 من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍
dellsana عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2826 شماهایی که نت دارین واتساپتونم وصله؟ واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
عایش مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7571 شماهایی که نت دارین واتساپتونم وصله؟ منکه فقط نی نی سایت میتونم بیام صفحش ازقبل قط شدن نت بود وگرنه برام ازگوگل نمیادوبس دگه هیچی من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍
setaremojarad عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 1133 شما داخلی هستی یاخارجی 😐😐 منظورم استانع😂 خارجی خخخ ولی همدردتونم خیلی دلم میسوزه بخدا واسه همه مردم خیلی ،خدا خودش رحم کنه ایشالله این ظلم ها تموم شه همه جا صلح و صفا شه الهی امین
عایش مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7571 خارجی خخخ ولی همدردتونم خیلی دلم میسوزه بخدا واسه همه مردم خیلی ،خدا خودش رحم کنه ایشالله این ظلم ها ... خارجی هستی پس حرف نزن یه گوشه بشین صلواتتوبفرس وگرنه...😐😂😂😂ممنون عزیزدل خدا به هممون رحم کنه ان شاءالله ظلم ظالمین به خودشون برگرده من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍
setaremojarad عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 1133 خارجی هستی پس حرف نزن یه گوشه بشین صلواتتوبفرس وگرنه...😐😂😂😂 ممنون عزیزدل خدا به هممون رح ... الهی امین نگران نباش وصل میشه منم براتون صلوات فرستادم
عایش مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7571 الهی امین نگران نباش وصل میشه منم براتون صلوات فرستادم ممنون مهربون😊😍😀 من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍