2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کچل نبود از اول ....ولی الان خالی شده 

عقل تو سرش باشه مهمه مو که مهم نیس 

پر مو باشه ولی عقل توش نباشه چه فایده

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

اهمیتی آمچنانی نداره...البته به اندازه کچلی داره...در حد کم پشت و تنک...اشکالی نداره ...البته از نظر من....الانم که کاشت کاملا طبیعی و زیاد شده...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

اخلاق مهمه و خانواده

والسلام وگرنه موهاشو خودت میکنی 

یا موهای خودتو از دست اون می‌کنی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

همسر من کچل بود. اصلا هم واسم مهم نبود. ولی واسه خودش خیلی خیلی مهم بود. 4 ماهه رفته کاشته. الانم واسم مهم نیست.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

منکه حتی بهش فکرم نمیکنم مخصوصا اگه موهاش ریخته باشه هرکی باید با یکی که در حد خودشه از نظر قیافه ازدواج کنه پس فردا از قیافه اش بدت بیاد دیگه عمرا خوبیاش به چشمت بیاد

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒
ببین باید بشینه به دلت چه کچل چه هرچی ببین خوشت اومده ازش به دلت نشسته یا نه

ی بار دیدمش ن ننشست...ولی ب اصرار خودش تصمیم گرفتم دوباره ببینمش

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟