2777
2789
عنوان

کچل بودن همسرتون چقدر براتون مهمه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مرد کچل جذاب زیاد داریم مثل جسی استاتهم یا .... و اون کچل معروفه که اسمش نبر وگرنه قطع میشی &nbs ...

🤣🤣🤣🤣

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟

خیلیا کچل نیستن بعدا کچل میشن

خیلیا کچل بودن الان کاشتن دیگه نیستن

مو چیه ولش کن

اخلاقشو بگو

خانوادش چطورن

فرهنگ داره یا نه

ایناس که مهمه

مو داشته باشه ولی شبا مسواک نزنه خوبه؟

یا مسواک بزنه و کچل باشه؟؟

بیاد خونه جوراباشو گوله کنه پرت کنه ولی کچل نباشه خوبه؟

یا کچل باشه ولی میاد خونه اول از همه بره پاهاشو بشوره و لباس مرتب بپوشه بیاد بشینه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
ظاهر مهمه ولی باطن خیلی مهمتر. ظاهرو میشه تا حدود زیادی تغییر داد ولی باطنو نه

ادم خوبیه...ولی تادیدمش نمیدونم چرابخاطر کچلیش خوردتوذوقم

همسر جانم یه کچل خوش قیافه و خوش تیپ و پولداره. واقعا عاشق تیپ و قیافش هستم قربونش برم 🤗🤗

شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی 

شوهر منم کچل بود ولی واقعا هیچ تاثیری رو اخلاقش نداره بهترین انتخابن بود واقعا اشتباه محض بود اگه به خاطر چند تار مو کمتر بهش جواب رد میدادم 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

[QUOTE=114009204]خیلیا کچل نیستن بعدا کچل میشن خیلیا کچاچل ویدن الان کاشتن دیگه نیستن مو چیه ولش کن اخلاقشو بگو خ ...[/QUOTEفقط ی بار دیدمش تاجایی ک تحقیق کردیم ادم خوبیه و خانوادشم خوبن

باس بیشتر تحقیق کنم