2777
2789
عنوان

فرزند پسر بهتر است یا دختر؟ 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 65 پست

سالم صالح باهوش و باوفا باشن 

جنسیت مهم نیست

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وجود هر دوتاش توی زندگی لازمه من خودم پسر دارم ولی کمبود دختر توی زندگیم‌رو شدیدا حس میکنم

نمیتونیم بگیم لازم

من هسچ کدومو ندارم و نمیخوام بیارم و هیچ کمبودو نیازی هم حس نمیکنم

پس نمیشه بگین لازم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

صددرصد دخمر😍

هيچ وقت،                                                                              هيچ كس به اندازه ى من،                                                      دوستت نخواهد داشت !                                                         اين تـو؛                                                                       اين تمـامِ آدم ها ...💔
چطور روتون میشه وجرات دارین ازاین سوالا میپرسین فقط خدامیدونه🙄 متعجبم ک بعضیاچقدم قشنگ جواب دادن..

الان خیلیا میرن تایید جنسیت میکنن 

کاربری قدیمی ام نمیدونم چرا ترکیدم 😐😐برای جور شدن جهیزیم یه صلوات میفرستین مرسی😳

هر دو ...

هر چی خدا جونم بخاد همونو عشقه

.مگ میشه بین فندقا گفت کدوم بهتر کدوم برتر ؟ کدوم دوست دارم کدومو ندارم 

چه دختر چه پسر شیرین...

من عاشق بچه هام

هم پسرا ناز دارن هم دخترا

برای اونایی گفتم که میخوان

بازم نمیشه گفت لازم

مثلا خواهر من یک پسر داره و بچه نمیخواد دیگه

اگر بخوادم میگه دوست دارم هم جنس باشن

پس اینکه هر دوش باشن لازم نیست

متعجبم از اونایی که ادای روشنفکرا رو در میارن و تعجب میکنن 😂😂😂

گلم خدا آدمیزاد رو با اختیار و قدرت انتخاب آفریده ... سلیقه ها هم متفاوت !

این همه جبهه گیری نشون میده یه چیزی از درون اذیتتون میکنه چون غیر طبیعیه !

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

سلیقه ایه...من دختر دوست دارم...

مثل اینه ک بگی شیرینی خامه ای دوس داری یا خشک؟

خوب یکسریا اینو دوس دارن یسریا اونو...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
الان خیلیا میرن تایید جنسیت میکنن 

بچه یه نعمت وهدیست ازطرف خدا که مافقط وظیفمون نگهداری وتربیت هست ازش.بخدا هیچ فرقی نداره ..

ارزش قایِل بشیم برا هم جنس خودمون یاکه پسر اخه چفرقی داره ..

من شوهرم بشدت پسردوست بود زد ومن باردارشدم گفتن جنین مشکل داره بایدازمایش بدی بخداهمین شوهرم نعره میزد خدایا غلط کردم فقط سالمش کن هرچی دادی ..

if you can't be kind,be quiet😏
بچه یه نعمت وهدیست ازطرف خدا که مافقط وظیفمون نگهداری وتربیت هست ازش.بخدا هیچ فرقی نداره .. ارزش قا ...

عزیزم

اینکه کسی زده دختر معنیش این نیست که پسر شه ناراحت میشه یا چیزی براش کم میزاره

بچه ها نور چشم پدرو مادرن با هر جنسیتی

حتی بچه ای که سلامتی نداره یا اخلاق نداره یا قشنگ نیست باز عمرو جون پدرو مادرشه

این یک سوال سادست که ادما برای جوابش دلیل دارن