2777
2789
عنوان

فرزند پسر بهتر است یا دختر؟ 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 65 پست

هر دوتاش بزرگ کردنش سخته به نظرم دختر برای مادر خیلی بهترع ، اما تو دوره زمونه ما دختر داشتن خیلی سخته پسرم اگه نتونی از پسش بربیایی و درست بزرگش کنی بده کلا تو این زمونه بچه داری سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم لازمه نگفتم واجبه  منظورم از لازم اینه که آدم احساس میتز میکنه به هر دوش

منم حرفم اینه شما احساس نیاز میکنی به هردوش نه همه

برای شما لازمه

بیخیال مهم نیست

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

ولی توهرخونه باید دختر باشه چون مادرم یه همدم از جنس خودش می خواد دختر خیلی بدرد مادر میخوره اگه خوب تربیت بشه دخترها دلسوزترن نمیگم پسر بده اصلا... ولی واقعا عواطف دختر پسر فرق داره دختر خیلی مهربونن 

منم حرفم اینه شما احساس نیاز میکنی به هردوش نه همه برای شما لازمه بیخیال مهم نیست

شاید همه نباشن ولی اکثریت از هر دو جنس دوست دارن داشته باشن و احساس نیاز میکنن منم روی سخنم با اون اکثریت بود

من خودم دختر دوست داشتم و خدا بهم پسر داده الان باردارم، و الان درک میکنم که دختر و پسر هیچ فرقی نداره هرکدوم باشه از جون و تنم هست و عشق و محبت رو خدا میزاره تو دل مادر، واقعا الان حاضرم جونمو بدم تا سالم بگیرمش بغلم. 

من خودم بیشتر مهمه با نمک و باهوووووش باشه بزرگ هم میشه عاقل باشه چه دختر چه پسر

واینکه حق هم میدم بعضی ها پسر دوست دارن بعضی هاهم دختر چون سلیقه هست مثه بقیه موارد که دوست داریم انتخاب کنیم

اما اما اما.... از این ادمایی که بچه پسر میخان تا چشم مادرشوهرم در بیاد یا فکر میکنن خیلی رتبه بالاتری دارن چون پسر دارن متنفرررررم 

من خیلی پسر دوست داشتم ولی نینیم گفتن دختره چون رژیم تعیین جنسیت گرفتم و تقریبا نکات رو رعایت کردم الان خیلی سختمه 😔شما خودتون چند هفته این نینی اولتونه ؟ جنسیتش مشخصه؟

من خیلی پسر دوست داشتم ولی نینیم گفتن دختره چون رژیم تعیین جنسیت گرفتم و تقریبا نکات رو رعایت کردم ا ...

عزیزم ، ان شاءالله سلامت باشه و عاقبت بخیر ... الان چند ماهتونه؟ 

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت