2777
2789
عنوان

عمل سپتوم یا قوس رحمی یک سانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4536 بازدید | 108 پست
خدا ان شا الله کمکت کنه عزیزم. یسوال ببخش گلم شما داخل خود رحمتونم چسبندگی دارین؟

خواهش میکنم، بله داخل خوده رحم هم چسبندگی دارم

عزیزم چسبندگیو عکس رنگی بیشتر و بهتر نشون میده

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم، بله داخل خوده رحم هم چسبندگی دارم عزیزم چسبندگیو عکس رنگی بیشتر و بهتر نشون میده

منم دوباره چند روز پیش عکس رنگی انداختم نگاه کن عکس جدیدمو

نگاه کن رحمم انگار سروته شده

دکترم ک دید اول شک کرد ب چسبندگی

ولی بعدش گفت نه اگه چسبندگی بود ماده حاجب تو رحمت پر نمیشد و بعد وارد لوله هات نمیشد و اینکه ضخامت رحمم هر ماه ۸ یا نه هست

حالا فکرم شدیدا مشغول شده چرا رحمم سروته شده میترسم

امروز زنگ زدم جایی ک عکس انداختم میگه بخاطر اینکه مثانت پر نبوده عکست خوب نشده...نمیدونم والا

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
منم دوباره چند روز پیش عکس رنگی انداختم نگاه کن عکس جدیدمو نگاه کن رحمم انگار سروته شده ...

به قوله شما این عکس فکر آدمو مشغول می‌کنه

شاید بد عکس گرفتن؟!؟!

منم دوباره چند روز پیش عکس رنگی انداختم نگاه کن عکس جدیدمو نگاه کن رحمم انگار سروته شده ...

همون جای قبلی عکس گرفتین؟

به قوله شما این عکس فکر آدمو مشغول می‌کنه شاید بد عکس گرفتن؟!؟!

نمیدونم والا

شما برای چسبندگی رحمتون علایمی نداشتین؟

میشه گزارش عکس رنگیتونو بزارین ببینم

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
نمیدونم والا شما برای چسبندگی رحمتون علایمی نداشتین؟ میشه گزارش عکس رنگیتونو بزارین ببینم

بله میذارم ، ببینید

تو گزارشتون نزده ک رحمتون چسبندگی داره که🙂

نه، اینجاچسبندگی لوله چپو نوشته

که با آزمایشهای تکمیلی مثله،ca125 , , و سونوی واژینال آندومتریوز و چسبندگی از پشت به روده تشخیص داده شد