2777
2789

وقتی کلمه ای میگم نمیدونه هم خانواده چی میشه ..کلمه بی ربط مینویسه ..ب طور ساده چطور بهش یاد بدم ک تا کلمه ای معلم داد هم خانواده بدون چی میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو که حروف اصلی کلمات باید توی کلمه هم خانواده تکرار بشه و ترتیب حروف اصالی مثل هم باشن

چقد ساده گفنم ححححححححححححح

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بهش بگو, هم خانواده مثل خانواده ی خودمون هست,وقتی کسی اسم تورو میگه یعنی بابا رو میشناسه,وقتی منو میگن یعنی بابامو میشناسن,چون از یک خانواده هستیم.

تو کلمات هم,هم خانواده رو جوری میشناسیم که حدااقل سه تا حرفش باهم یکی باشن,یعنی با گفتن یه کلمه اون یکی رو زود بشناسیم,مثل کتاب,مکتب,کتب,تو حرف ک ت ب باهم یکی هستن,یعنی خانوادشون یکی هست.😊

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

به نظرم با مثال زدن، مثلا ده تا کلمه بگو و برای هر کدوم سه تا هم خانواده بزار، براش توضیح بده دلیل هم خانواده بودن این کلمات چیه و ازش هم خانواده های همون ده کلمه رو مدام بپرس، شاید این طوری بتونه این وجه تشابه رو برای بقیه کلمات تعمیم بده، کلا هم سعی کن دایره لغاتش رو بالا ببری

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

کم کم یاد میگیره. کلاس چندمه؟ پسر منم کلاس اول اصلا نمیتونست بفهمه کلاس دوم کمی بهتر شد و الان که کلاس سومه دیگه خودش مینویسه. از کلمات آسون استفاده کنید. مثل خوب میشه مهربان. زیبا و قشنگ

کم کم یاد میگیره. کلاس چندمه؟ پسر منم کلاس اول اصلا نمیتونست بفهمه کلاس دوم کمی بهتر شد و الان که کل ...

این که شما میگین مترادف هست. مگه هم خانواده فرق نداره؟ مثل گل و گلدون و گلخونه

کج کلاه خان یارمه