eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 عنوان بیاید بگید این یکی عکس چطوره 424 بازدید | 33 پست الان میزارم خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید 1398/09/10 | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس96 عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 4498 منتظر خب هستی؟خووووووببببب 🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6164 کوبل خواهر به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35965 خدا به خیر کنه😬 هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
alijenab__eshgh عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 2894 دهه۸۰هستی؟ یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30952 یه چی میگم بهت که مثبت ۱۸ باشه ها اه 😒 تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
بانومینو عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6137 کوبل خواهر امضات😅 پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!
میس_هرماینی عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 8224 شخصا اینجور عکسای شاخ طوری نمیپسندم😅شما اگه میپسندید بذارید مشکل خاصی نداره خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 منتظر خب هستی؟ خووووووببببب گذاشتم بابا نرن خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
چیز_برگر۷۹ عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 8231 خز شده این مدل عکسا دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.