eliiii_th مدیر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 عنوان بیاید بگید این یکی عکس چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 33 پست الان میزارم خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید 1398/09/10 | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35965 فقط پاهاتون مشخصه مخخ هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عایش عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 7569 یاد مجرمایی که فیلمبرداردوربینومیاره جلو تافیلمش بگیره اونام صورتشونومیپوشن افتادم شرمنده😐 من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍
alijenab__eshgh عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 2894 قایم شدین ک عکس شاخیه😐😂 یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6164 خب شماکه نمیخاین هیچ جاتون دیده شه چرادیگه عکس میگیرین😶 به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
دخی_بلوند عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 2980 خب اگه میخوای صورتت معلوم نشه چرا عکس میگیری 😂😂😂😂 ( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون ) خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 دهه۸۰هستی؟ اره خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
یاس96 عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 4498 آدم یاد دختر فراریا میوفته! دور از جون! 🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بانومینو عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6137 ببخشید این عکس برایه چی چطوره؟ پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!
eliiii_th مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 ببخشید این عکس برایه چی چطوره؟ پرو تلگرام خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
میس_هرماینی عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 8224 برای اینکه عکس هنری بگیری که صورتت معلوم نشه ژست های مختلفی هستمن عکسای خودم هنریه.... اینجوری شاخ طور نیست اگه پدیده ای به اسم وقیح نبود چند مدلشو نشونت میدادم😑اما توی نت هم سرچ کنی ژست های جالبی میبینی خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.
zahra۷۸s عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 4028 برای اینکه عکس هنری بگیری که صورتت معلوم نشه ژست های مختلفی هست من عکسای خودم هنریه.... اینجوری شاخ ... با نظر ایشون موافقم... ژست های خیلی جذابتری هم هست ک میتونی اونا رو جایگزین کنی