2777
2789
عنوان

بیاید بگید این یکی عکس چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد مجرمایی که فیلمبرداردوربینومیاره جلو تافیلمش بگیره اونام صورتشونومیپوشن افتادم 

شرمنده😐

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

خب شماکه نمیخاین هیچ جاتون دیده شه چرادیگه عکس میگیرین😶

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

خب اگه میخوای صورتت معلوم نشه چرا عکس میگیری 😂😂😂😂

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
دهه۸۰هستی؟

اره

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           
ببخشید این عکس برایه چی چطوره؟

پرو تلگرام

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

برای اینکه عکس هنری بگیری که صورتت معلوم نشه ژست های مختلفی هست

من عکسای خودم هنریه.... اینجوری شاخ طور نیست اگه پدیده ای به اسم وقیح نبود چند مدلشو نشونت میدادم😑

اما توی نت هم سرچ کنی ژست های جالبی میبینی

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
برای اینکه عکس هنری بگیری که صورتت معلوم نشه ژست های مختلفی هست من عکسای خودم هنریه.... اینجوری شاخ ...

با نظر ایشون موافقم... ژست های خیلی جذابتری هم هست ک میتونی اونا رو جایگزین کنی