2777
2789
عنوان

خدایی چه واکنشی نشون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😳 وا یه تیکه سنگین تو جمع بهش بنداز دیگه ازت بترسه

عمرا که بیخیال بشه انجام دادم نشد

باد مي وزد …   ميتواني در مقابلش هم ديوار بسازي ، هم آسياب بادي تصميم با تو است . . 
منم مامانم همینطوریه با خاهرام جلوی‌شوهراشون هرچی بدونه ابروریزیه همونو میگه. ولی منو میدونه قاطی م ...

رفتیم خرید نشسته توی کافی شاپ من رفتم خرید کردم اومدم بعد چند روز برگشته میگه من نمیدونم تو چیکار میکنی چی میخری اااا  

باد مي وزد …   ميتواني در مقابلش هم ديوار بسازي ، هم آسياب بادي تصميم با تو است . . 

نه بابا چند سال پیش سر یه چیزی که حق ام بود بعد دانشگاه ابروم رو برداشتم 8 ماه باهام قهر بود که چرا این کار رو کردی

دوست مشترک 2تا داریم خاله هامم شهر های دیگه ان همینجوری هم کم میبینمشون 

اگه بشه رابطه رو کم کنی که خیلی بهتره

ولی خوب یه وقتایی کار ادم بهشون می افته مخصوصا اگه خیلی دورو برت کسی نباشه. به نظرم قطع رابطه نکن سعی کن یه راهی پیدا کنی اخلاقشو درست کنه. موقع مریضی و زایمان و دعوا با شوهر و این چیزا همیشه ادم لازمشون داره

اگه بشه رابطه رو کم کنی که خیلی بهتره ولی خوب یه وقتایی کار ادم بهشون می افته مخصوصا اگه خیلی دورو ...

نه خدارو شکر هستن کسایی که پشتم باشم حتی نامادریم از مادرم بیشتر حواسش بهم هست بعد مجردم با رفتاری که مادرم داره اگر با کسی بخوام ازدواج کنم آبروم رو میبره بعضی وقتا جایی میریم من همش سرم پایینه از دیگران عذرخواهی میکنم

نه خدارو شکر هستن کسایی که پشتم باشم حتی نامادریم از مادرم بیشتر حواسش بهم هست بعد مجردم با رفتاری ک ...

چه خوب که دورت شلوغه 😊فکردم متاهلی

منم مادرم جدا شده ولی پدرم زن نداشت و موقع ازدواجم مجبور بودم اونو بیارم واسه خاستگاری و مراسمو اینا. اگه پدرت ازدواج کرده که واسه مراسم و اینا هم لازمش نداری. قطع رابطه کن خودتو راحت کن !

چه خوب که دورت شلوغه 😊فکردم متاهلی منم مادرم جدا شده ولی پدرم زن نداشت و موقع ازدواجم مجبور بودم ا ...

خدارو شکر هستن کسانی که من رو بزرگ کردن 

خوب مادرم وقتی من 1 ماهم بود جداشد عمه هام بزرگم کردن خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم که اونارو دارم