2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی هیچی . مستجر بودم بدون ماشین حتی اون پول شاباشی ک واسم جمع شده بود دادیم ب بدهی عروسی .

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

من حتی خونه اجاره ای هم نداشتم.ی اتاق تو خونه مادرشوهرم ک فقط ی تخت و ی موکت خریده بودن برام.الان همه چی دارم.خونه خریدم نزدیک ب۲۰۰مترو ماشین هم شکر خدا قراره بخریم.دیگه لوازم خونه رو کامل خریدیم

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر.....

راستش ما داشتیم...همون سال رفتم خونه خودم .همون سالم سرشو کلاه گذاشت ی حروم ....همشو فروختیم الان نه خونه داریم نه ماشین.رااااااااااااحت

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

من فقط خونه داشتم اونم با بدهی های وحشتناک تازه نیخواستیم خونه رو بفروشیم اگرم میفروختیم بازم بدهی داشتیم بعد شوهرم بهش ارث رسید خونه رو نگه داشتیم الان هدا رو شکر خونه طلا ماشین دارم

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  

ماتوعقدماشین خیلی خوبی داشتیم بخاطرعروسی فروختیم.بعدم وام گرفتم خونه خریدیم.اول عروسیمون ماهی سه ملیون قسط میدادم.تاالان ک دوساله ازدواج کردیم تازه قسطم کم شده.ازخوردوخوراکم زدم تاخونه وماشین خریدم.الان خداروشکرهمه چی دارم.فقط یه چی ندارم.ک دارم ارزوشومیکشم  

واقعا الان خیلی سخت شده ده سال پیش خیلی بهتر بود

غصشو نخور

تلاشتو بكن

خدا از يه جاهايي براي ادم ميرسونه كه فكرشو نميكني

يه وقتهاي  هم از يه جاهايي ميزنه  كه تو بدترين حالت هم توقع نداري

خلاصه كه هيج چيز قابل پيش بيني نيست

نه كسي كه داره ميتونه بهش بباله نه كسي كه نداره ناراحتش باشه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!