یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچی هیچی . مستجر بودم بدون ماشین حتی اون پول شاباشی ک واسم جمع شده بود دادیم ب بدهی عروسی .
بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
من حتی خونه اجاره ای هم نداشتم.ی اتاق تو خونه مادرشوهرم ک فقط ی تخت و ی موکت خریده بودن برام.الان همه چی دارم.خونه خریدم نزدیک ب۲۰۰مترو ماشین هم شکر خدا قراره بخریم.دیگه لوازم خونه رو کامل خریدیم
راستش ما داشتیم...همون سال رفتم خونه خودم .همون سالم سرشو کلاه گذاشت ی حروم ....همشو فروختیم الان نه خونه داریم نه ماشین.رااااااااااااحت
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه