2777
2789
عنوان

دعا نویس

271 بازدید | 50 پست

سلام دوستان چطوری میشه فهمید که دعا برا شوهرم کردن یا نه

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

من فکر میکنم برا شوهرم دعا کردن چون از موقعی که از خونه مادر شوهرم دراومدیم از این رو به اون رو شده

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخیلی خوب میشه یا خیلی بد میشه

خیلی بد شده،قبلا خیلی خوب بود و منطقی اما الان خیلی بد شده و غیر منطق

فقط موقعی که نیاز داره باهام خوبه اما بعد که نیازش رفع شد دوباره میشه همونی که بود 

یعنی میشه درستش کرد

من به این چیزا اعتقادی ندارم مادر شوهرم انقدر اول شوهرم و پرش کرده بود فکر میکرد مادر فرشته ست و زن دیو دو سر اما وقتی رفتار هاشونو دید الان برعکس شده رفته پیش دعا نویس خودم شنیدم گفت این دختر پسرم و جادو کرده اما دعا نویس گفت که پسرت عاشق زنشه خیلی ضایع شد ما ورشکست شدیم راجب اونم گفته بود که گفت قبل محرم میدن پولتونو اما خیلی گذشته از محرم پولمونو نگرفتیم اگه شک داری عزیزم برو پیش یه دعا نویس 

خدایا شکرت 
من به این چیزا اعتقادی ندارم مادر شوهرم انقدر اول شوهرم و پرش کرده بود فکر میکرد مادر فرشته ست و زن ...

شک دارم،اخه قبل از اینکه از خونه مامانش بیایم بیرون می دونست چه بلا هایی اونا سر من آوردن اما الان اونا شدن خوبه من شدم بده

خیلی بد شده،قبلا خیلی خوب بود و منطقی اما الان خیلی بد شده و غیر منطق

شاید ا  چیزی ناراحته یا دغدغه فکری داره به حال خودش بزار چنروز درست میشه

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
شاید ا  چیزی ناراحته یا دغدغه فکری داره به حال خودش بزار چنروز درست میشه

دغدغه فکر اخه سه ماه

عزیزم من اعتقاد نداشتم اما نتیجه شو دیدم حیرت کردم. ببین خودت باید تشخیص بدی معمولا برای کسی که دعا میکنن حالاتش غیر طبیعی میشه انگاری تحت فشار درونی زیادیهو مدام اذیت میشه و آرامش درونی نداره و انگاری داره از درون منفجر میشه و افکار و روحیه ش طوریه که انگار همه درها روش بسته شدن با اینکه اتفاق جدید بیرونی نبوده و رام کارو حرفای غرمنطقیه اونا میشه و انگار تو نامرئی حرفاتو قبول نمیکنه.و حالاتش ثبات نداره یهو زود جوش میاره در مقابل تو 

دغدغه فکر اخه سه ماه

مردا یوقتایی سیماشون اتصالی میکنه بهش فرصت بده کمکش کن .هیچی هم از خانوادش نگو .

خاهش میکنم فقط پای دعامویسو تو خونت باز نکن که خلاصی نداری دیگه.

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
عزیزم من اعتقاد نداشتم اما نتیجه شو دیدم حیرت کردم. ببین خودت باید تشخیص بدی معمولا برای کسی که دعا ...

اره اینجوریه