2777
2789
عنوان

دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 50 پست
شاید همون دعاس که برعکس عمل کرده 

من نرفتم بگیرم جور نشد

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا عقب ننداز دیدم که میگم  حتما پیش مطمئن برو نه از این دروغکیا که زیادن شوهرم داشت دیونه م ...

شوهرم کلا همش انگار کلافه است 

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

اهوم واسه منم خونوادش که داستانش مفصله 

شوهرم بعد ازدعا که از این رو به اون رو شد خودش گفت منو دعا کردن  خیلی بد بود واسم دعا بگیر و همیشه هواست باشه بهم

که البته گرفته بودم منتها نگفته بودم  

اما هواست باشه اصلا نزار بفهمه به هیچ وجه

میشه بیاید خصوصی

ببین اینو دیدی که اصلا شک نکن

شک به چی نکنم

من فکر میکنم برا شوهرم دعا کردن چون از موقعی که از خونه مادر شوهرم دراومدیم از این رو به اون رو شده

عزیزم اصلا نیازی به دعاگرفتن نیست برای پسرشون😐

پسرا کلا تو خونه مادرشون باشن خودبه خود دعایی میشن 😏