2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه فقط کار سنگین انجام نده چون لب مرزه  و استراحت داشته باش تا آنومالی   منم طول سرویکسم پایین اومده الان دارم بخاطرش شیاف استفاده میکنم ۲۲ هفته هستم   هفته ی بعد میرم سونو مجدد 

واقعا شما مطمینی ممنون جواب دادی اخه چند وقته استرس گرفتم فکر میکنم بچم خیلی پایینع وقت دکتر داشتم ب ...

بزار من واقعیت رو بهت  بگم  لب مرزه طول سرویکست    حتما سونو مجدد یا واژینال بده  اگه پایین بود و هفتت پایینه  سرکلاژ شو  ولی اگر     بیشتر شد خوبه      بعد طول سرویکسم ربطی به بالا پایین بود جنین نداره     جنین تو هفته ۱۲   کلا پایینه  کم کم  بالا میره  

شما استراحت کردین یعنی در حد کار خونه مشکل دار یا اونم نه

اره استراحت کردم کار خونه فقط آشپزی میکردم دیگه هیچی مادرم تمیزکاریامو میکردن

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤

عزیزم .بنظر کوتاه میاد .تو این هفته ها نرمال وخوبش ۳۳ تا ۳۵ هست 

تجربه خودمو میگم هفته هفته۱۴ دهنه رحمم ۳۱ دکتر بهم گفت کوتاه برو بیمارستان احتمالا سرکلاژ بشی رفتم بیمارستان دولتی گفت خوبه ۳۱ چرا اومدی کلیم حرف بارم کرد شوهرمم قر که تو چرا حساسی .

دقیقا دوهفته بعدی رفتم دکتر گفت برو سونو بده تا دوباره دهنه رحمت چک کنیم .رفتم انجام دادم رسیده بود به ۲۷

دکتر سونو گفت احتمالا باید سرکلاژ بشی رفتم پیش بیمارستان وسرکلاژ شدم .دکتر میگفت وقتی عمل شدی دهنه رحمت خیلی خیلی پایینتر بود حدود۲۳ .

اینا رو گفتم که بدونی بچه هرچی بزرگتر شه داخل رحم دهنه باز تر میشه .پس ماهی اخر کم میاره دهنه رحم وزایمان زود رس مبشه

شما حتما تتحت نظر باشه .ودکتر خوب برو

[QUOTE=113923627]هفته ی چند سرکلاژ شدی[/QU ۱۶ هفتگی رفتم دکتر بهم وقت داد حدودا ۱۷ هفته بود که سرک ...

شیاف تو بالا بردن سرویکس تاثیر داره؟

من طول سرویکسم خیلی پایین اومده     درس هم دارم  ولی اصلا نمیتونم درسمو بخونم    باید استراحت کنم‌کلا از لحاظ روحیه  هم خیلی ضعیف شدم     تو ۶ هفته طول سرویکسم ۱۰تا پایین اومده دکتر گفت شاید طول سرویکست تحمل وزن جنین رو نداشته باشه برای چهار هفته دیگ سونوی مجدد نوشت      منم استراحتم الان  چون ۲۲ هفته هستم  نمیتونم سرکلاژ بشم       کنکور هم دارم  کل کارام مونده

شیاف تو بالا بردن سرویکس تاثیر داره؟ من طول سرویکسم خیلی پایین اومده     درس هم دارم &nbs ...

شنیدم تاثیر داره  وبا استراحت بهتر میشه

الان بچت مهمه نه درس .زیاد به خودت فشار نیار .از بارداریت لذت ببر .یعنی دکترت تشخیص نداد که کوتاه همون اول ؟؟؟