2777
2789

کتاب خوندم 

یه قسمت سریال دیدم 

آشپزی

بقیه هم مشخص نیست😂

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی ظرف شستم آشپزخونه رو تمیز کردم دیگه حال نداشتم برا بقیه کارای خونه الآنم می‌خوام کم کم شام درست کنم 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

خیلی عذر میخام خرحمالی شنیدن حرف زور خوردن غصه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

هیچی از صبح هی کار خونه بشور بپز جمع کن اومدم استراحت کنم گفتم یکم قارچ و فلفل بپزم برای پیتزا برم توی اتاق یکم تنها باشم سپردم به شوهرم آب قارچ خشک شد زیرشو خاموش کنه میبینم بوی سوختگی میاد رفتم میبینم بببله سوخته باهاش بحث کردم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

هیچی کار خونه الانم تو شوکم یه دکتر ازم خواست باهم تو کافه قرار بذاریم 😐من تا حالا سر قرار نرفتم روم نشد بگم نه الکی گفتم یه روز اره 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

میفهممهمچی درست میشه مطمعن باش✨🤍

دعا کن برام خواهر دعا کن من یه مشکل دارم مالی دعا کن زود حل بشه زود 

هر روز تو مغز منه خسته شدم حتی از فکرش 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

هیچی کار خونه الانم تو شوکم یه دکتر ازم خواست باهم تو کافه قرار بذاریم 😐من تا حالا سر قرار نرفتم رو ...

نباید میگفتی دختر خوب 

فدا سرت 

بحث شد بگو که نمیتونم و موافق نیستم 

راحتی خودت از همه مهم تر 😉