2777
2789
عنوان

آرزوی یه خواب راحت😩

300 بازدید | 40 پست

از بس رو این پهلو و اون پهلو خوابیدم استخونای کل کمرم درد گرفته... هفته بیستو دومم... آرزوی یه خواب راحت دارم از درد کمر بیدار شدم و دیگه خوابم نبرد بالشت بارداری هم بی فایدس.... دلم میخواد رو کمر یا رو شکم بخوابم 😩😩😩

😎🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ان شاالله بچه تو که بغل کردی همه اینها یادت میره 

تازه اول شب بیداریه بعدا قرار به امید خدا بابچه ات بیدار بمونی 🌹🌹😍

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

خانمي من كه ماه هشتمم وضعيتم همينه 

ببين هر يك ساعت يكبار ايرادي نداره

يك دقيقه به كمر بخواب 

كمرت كه باز شد به پهلو بخواب

ميتوني اگه حال داشتي كمي پاشي بشيني 

بعدشم ني ني دار شدن همينه ديگه😉

(جگر شير نداري 

سفر عشق مرو ) 😉☘️🌺😂

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
بیست هفته ی دیگه راحت بخواب ،که بعدن همین خواب بد برات میشه آرزو 

بیستو دو هفتم اما دکتر ممنوع کرده خواب رو کمرو خیلی سخت شده خوابیدن برنامه هرشبمه تازه میگن ماههای بالاتر بدترم میشه

😎🤔
بیستو دو هفتم اما دکتر ممنوع کرده خواب رو کمرو خیلی سخت شده خوابیدن برنامه هرشبمه تازه میگن ماههای ب ...

منم ب پهلو خوابیدن برام سخت بود الان میگم وای نعمت بوده در مقابل الانم

بیستو دو هفتم اما دکتر ممنوع کرده خواب رو کمرو خیلی سخت شده خوابیدن برنامه هرشبمه تازه میگن ماههای ب ...

اره دیگه ،ماهای آخر باید پاشی بشینی اون یکی پهلو ت بخوابی 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
گلم این الان خواب های راحتتره نی نی ک ب دنیا اومد دلت برای این خواب ها تنگ میشه

فرم خواب من معمولا رو شکمه نی نی بیاد که راحت میتونم رو شکم بخوابم 😍 البته بقول شما اگه بشه خواب راحت داشت

😎🤔
عزیزم ان شاالله بچه تو که بغل کردی همه اینها یادت میره  تازه اول شب بیداریه بعدا قرار به امید ...

ای خداااااا اینجوری گفتی هم ذوق کردم هم دلم خواب راحت و بی دغدغه کنار نی‌نیمو خواست

😎🤔