2777
2789
درسته گم هستن ولی هستن والا ما دختر با ادب هم زیاد ندیدم از دخترا هم گم هستن هرچی میبینیم اکثرا با ...

اون دخترای دهه هشتادن که بی ادبن وگرنه دهه شصت اوایل هفتاد بیشترشون متین و باوقارن

اون دخترای دهه هشتادن که بی ادبن وگرنه دهه شصت اوایل هفتاد بیشترشون متین و باوقارن

اره درسته 👍👍

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهه هشتادیا چشم دهه هفتادیا رو باز کردن 😑😑

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 
نکنه شما دهه هشتادی

من وسط های هفتادیم ولی اخرای هفتادی هر سال خیلی وضعشون خراب تر میشد تو دانشگاه 😊

من وسط های هفتادیم ولی اخرای هفتادی هر سال خیلی وضعشون خراب تر میشد تو دانشگاه 😊

یک جور برخورد میکردن انگاراول  اونا بودن ما اومدیم 😊😊 

منم متولد ۷۰م

ن والا واقعا ما با هرچی نزدیک هفتاد برخورد کردیم خیلی درکشون بیشتر بوده یعنی پخته ترن و عاقل ترن

کلا باید بگی چرا بچه های این دوره بی ادب شدند

من رفته بودم مدرسه کار داشتم دختر یه فحش زشت به ناظم داد فرار کرد

والا ما شرتدین بچه های کلاسمان هم جرات تو گفتن به ناظم و معلما نداشتن سرم سوت کشید

کلا باید بگی چرا بچه های این دوره بی ادب شدند من رفته بودم مدرسه کار داشتم دختر یه فحش زشت به ناظم ...

آره یک حرفایی میزنن دختر پسرا من آب میشم میرم تو زمین از خجالت