2777
2789
عنوان

قبل خواب واسه پوستتون چکار میکنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 79 پست
اره عزیزم منم همین زنیاک رو یکی دوماهه خریدم. قبلا ژل شستشوی aven میزدم اونم خوب بود.. من احساس میکن ...

ن منافذ و اصلا باز نمیکنه کلا محصولات نوروا تخصیصیه ضد جوشه اتفاقا جوشهای زیر پوستی و سرسیاه رو درمان میکنه چون اسیدسالسیلیک داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشدد زیاد سوال میپرسم. قیمتش چنده؟ و اینکه رنگیه یا بی رنگ؟  یه کرم مرطوب کننده خوب بهم معرف ...

الان این ضدافتاب دگ گیر نمیاد هم خیلی گرون شده هم کمیاب باید از آنلاین شاپها سفارش بدی من خودمم از تابستون دارمش مرطوب کننده درمالیف قیمت مناسبه هم ابرسانی میکنه اگ پوستت مستعد میلیا نباشه عالیه الان نمیدونم چنده من پارسال ۵۹ خریده بودمش خوب بود راصی بودم اگ ایوروشه رو نمیکرد تو پاچم دوباره همینو میخریدم

الان این ضدافتاب دگ گیر نمیاد هم خیلی گرون شده هم کمیاب باید از آنلاین شاپها سفارش بدی من خودمم از ت ...

خیلی ممنونم عزیزم. علت به وجود اومدن میلیا چیه؟ 

نکنه اونایی که من فک میکنم جوش زیر پوستین میلیا هستن؟ الان عکساشو توی نت دیدم نمیتونم تشخیص بدم جوشن یا میلیا.

یه هفته س تو صورتم هست. جدیدا ضدافتاب aven بی رنگ میزنم مخصوص پوست اکنه دار

البته قبلا یه بار دیگه هم ازش استفاده کرده بودم ولی اینطوری نشده بودم. یه سال پیش.  ولی وقتی تموم شد دیگه نزدم دوباره یکی دوهفته س خریدمش دارم میزنم.ممکنه برای صدافتابم باشه؟

خیلی ممنونم عزیزم. علت به وجود اومدن میلیا چیه؟  نکنه اونایی که من فک میکنم جوش زیر پوستین میل ...

اَون محصولاتش خوبه من ترمیم کنندشو استفاده کردم عالی بود میلیا غده های چربیه ک عین جوش سرسفیدن اما سفتن به راحتی تخلیه نمیشن اغلب دور چشم میزنه فک کنم تو جوشای ریز رو میگی کرمتو قطع کن یه هفته اگ خوب شدی حتما از کرمت بوده پوستت مستعد اکنه اس دگ هر کرمی میگیری مخصوص پوست چرب بگیر

اَون محصولاتش خوبه من ترمیم کنندشو استفاده کردم عالی بود میلیا غده های چربیه ک عین جوش سرسفیدن اما س ...

بله درسته منم راضی بودم از ضدافتابش و ژلش. نمیدونم چرا ایندفعه اینجوری شدم. چندروز نزدم ولی فرقی نکرد. البته من اکتی پور هم استفاده میکنم خیلی وقته.  شایدم به خاطر تغذیه م بوده. بازم ممنونم وقت گذاشتی عزیزم. تشکر

درصورت داشتن آرایش.با ژل شستشو میشورم.بعد تونر دست سازم که ترکیب سرکه سفید و گلابه.بعد کرم دور چشم و کرم مغذی سسدرما به صورتم میزنم.بالم لب و روغن ترکیبی به مژه و ابرو.کف پاهامم مرطوب کننده میزنم و درآخر هم مرطوب کننده دست و لالا...

Do or Die
بله درسته منم راضی بودم از ضدافتابش و ژلش. نمیدونم چرا ایندفعه اینجوری شدم. چندروز نزدم ولی فرقی نکر ...

اغلب جوشها بخاطر کبد یا ترشح بیش از حد چربی پوسته محصولات سبیوم استفاده کن اکتیپور من ضد آفتابشو دارم الان پوستو خشک میکنه زیرش مرطوب کننده بزن اگ جوش فعال داری پانژل بزن زود خشکش میکنه