2777
2789

آزمایشم و نشون دادم میگه یک در هزار بچه ات مشکل داره باید بری آب دور جنین و اندازه بگیری یا ان آی تی انجام بدی .

چکار کنم حالم بده .نکنه بچه مشکل داره?

سونو خوب بود

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

غربالگری اولت چجور بود؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

شهرستانم هستم میگه باید بری استان .سختمه بچه کوچیک و ۳ ۴ میلیون هزینه و شوهرمم مرخصی نداره

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن این کارو کاسبی برای خودشون زدن. ۱ در هزار درصد خیلی کمی هست. آمینو سنتز ریسک سقط داره.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
غربالگری اولت چجور بود؟؟

گفتن خوبه

نکن این کارو کاسبی برای خودشون زدن. ۱ در هزار درصد خیلی کمی هست. آمینو سنتز ریسک سقط داره.

واقعا?مگه چکادت میکنن?

گفتن خوبه

منم غربالگری اولم خوب بود

دکترم‌گف دیگ نمیخاد دومیو بدی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

آمنیو سنتز چیه?

سونوم گفت عالیه .اما آزمایشم خوب نبوده

فقط از رو آزمایش اینا رو گفتن؟ چند هفته ای؟ کدوم ریسکت بالا بوده؟ اگه میتونی عکس جواب آزمایش رو ب ...

نریا .الان میزارم