2777
2789
عنوان

چرا دانشجوها بهم میگن مظلوم

1168 بازدید | 28 پست

بچه ها ... تاپیک لازم شدم😅😅😅

دو ماهه اومدم دانشگاه .... دیگه کسی نمونده که به من نگفته باشه تو مظلومی و گناه داری...

از خودم بخوام بگم

من ریزه میزه ام و بی بی فیس ینی مثلا ۲۰ سالمه ولی بهم میخوره ۱۴ یا ۱۵ سالم بیشتر نباشه...

چادر دانشجویی میپوشم و خب تا حالا با پسرا حرفم نزدم اما شنیدم ک دو تا از همونا هم گفتن که خیلی مظلومه

بیشتر وقتا لبخند میزنم...کم صحبت میکنم.. اما صحبت میکنم... دخترا چن تاشون تاحالا بهم گفتن تو خیلی آرومو مظلومی...

نظرتون چیه؟؟

مظلوم ینی چی؟؟

من خودمو مظلوم نمیدونم واقعا

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️

ینی بی سرو زبون و ساده ای و مهربون و دوس داشتنی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خودتو مظلوم كم حرف و كم رو ميگيري و همش توو خودت هستي لابد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب باش نخورنت. قیافت شاید مظلوم میزنه

😅😅😅😅 باشه حتما

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
یعنی مهربونی.. زبون تیز نداری

آره... پشت سر همدیگه حرف میزنن... ولی من هیچوقت چیزی نمیگم... مگه اینکه با یه نفر باشم اونوقت بیشتر صحبت میکنم ولی غیبت نیس تو حرفام

اجازه نده آنقدر اینو بگن که حتی خودتم باور کنی 

در یه موردی منو خیلی اذیت کردن دیگه خودم باورم شد 

حالا صفت بدی نبود صفت خوبی بود اما آنقدر گفتن و اغراق کردن که بد شد 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...
به منم همه میگن مظلومی ساده ای  یکی گفت حیوونی این خیلی مظلومه منو میگفت😐

ووااااییییی... ب منم این روزا میگن گناه داره... 

البته بعضیام شنیدم میگن چقد تو آرومی.. دوس داریم اینجوری ای ولی بیشتر میگن مظلوم

از این که پسرا هم گفتن بیشتر تعجب کردم... امروز داشتن گروه بندی میکردن بعد گروه ما جمعیتش زیاد بوده میخواستن منو جدا کنن.. دوستم نزاشته..یکی از پسرا هم گفته گناه داره مظلومه

الان میگن مظلوم بعدا میگن دست پاچلفتی و بی عرضه و تو سری خور 

تجربه کردم که میگم 

نذار بگن 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...
اجازه نده آنقدر اینو بگن که حتی خودتم باور کنی  در یه موردی منو خیلی اذیت کردن دیگه خودم باورم ...

اوهوممم... پس دیگه سعی میکنم به روی خودم نیارم.. چون تا قبل از این خودمو مظلوم نمیدونستم واقعا

الان میگن مظلوم بعدا میگن دست پاچلفتی و بی عرضه و تو سری خور  تجربه کردم که میگم  نذار ب ...

وااای... راست میگی...😕 نباید ادامه دار بشه این حرفاشون... بیشتر سعی میکنم خودمو تو کارای عملی نشون بدم... چون رشتم هم خیلی عملیه