2777
2789
عنوان

فال و دعا

131 بازدید | 19 پست

بچها شما به فال اعتقاد دارین؟

تا حالا شده فال بگیرین و درست دربیاد؟

امشب فال احساسی گرفتم نشونهایی که داد درست بود

بعد همین ادم دعا هم مینویسه گفت دعاهامون قرانیه و میتونی بگیری ولی نگرفتم

مردعم گفت اصلا خودتم باید سوره قرانی و ذکر بخونی تا اثر کنه

ولی من میترسم ضد قران باشه و مسئله ای پیش بیاد

سرزنش نکنین دارم ازتون سوال میپرسم به نظرای هم احترام بذاریم لطفا خواهشا

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فال درسته و اعتقاد دارم

اما خوب کردی دعا نگرفتی خودت سعی کن قرانو بخونی زیادم شکرخدا رو بگی

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

سلام .. اصلا دعا نگیر ... مگه مشکلی داری میخوای دعا بگیری ؟

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
سلام .. اصلا دعا نگیر ... مگه مشکلی داری میخوای دعا بگیری ؟

یه فردی بود توی فالم که اسمشو ازم پرسید و گفته بودم بهش احساس دارم

گفت اونم حس داره ولی کمتر شما،قبلا رابطه شکست خورده داشته به رابطه بی اعتماده و نمیاد واسه پیشنهاد

اما میتونی دعای جذب و مهر ومحبت بگیری که قطعی جواب میده

که قیمتی حدود ۷۰۰ بهم گفت 

نمیدونم درسته یا نه

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
یه فردی بود توی فالم که اسمشو ازم پرسید و گفته بودم بهش احساس دارم گفت اونم حس داره ولی کمتر شما،قب ...

اگه طلسمی چیزی داری دعا بگیر ولی هیچوقت به نیت کشوندن یکی به زندگیت این کارو نکن

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

یه فردی بود توی فالم که اسمشو ازم پرسید و گفته بودم بهش احساس دارم گفت اونم حس داره ولی کمتر شما،قب ...

نه درست نیست .. قبول نکن .. اون فال هم نگرفته برات اون چیزهایی هم بهت گفته از یه راهی بوده که شما اطلاع ندارید .. اصلا طرفش نرو دیگه

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم

من امروز فال گرفتم فقط گفت یه زنه طلسمتون کرده هم مالی هم روابط زناشویی زندگیتون پیش نمیره

اول باید دعاشو باطل کنی بعد دعای رزق و روزی بگیری

ولی چرت محض بود 

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
نه درست نیست .. قبول نکن .. اون فال هم نگرفته برات اون چیزهایی هم بهت گفته از یه راهی بوده که شما اط ...

امضاتو الان خوندم اطلاعی راجب فال و این چیزا داری؟

حرفاش ممکنه درست نباشه راجب اینده احساسیم؟

اخه خیلی بد گفت خیلی خیلی

میشه بگی قضیه چیه

عزیزم ببین من فال زیاد گرفتم و تجربم زیاده یه چیز بهت میگم گوش کن حرفمو

یه سری از این فالگیرا دعا هم میدن به قیمت گزاف همینا وقتی برام فال میگرفتن بلااستثنا بهم میگفتن بختت بستس و دعا داریو... بیا بهت دعا بدیم و از این حرفا

ولی فالگیرایی که اهل دعا دادن نبودن و کارشون دعا نویسی نبود بهم میگفتن هیچ بستگی نداری بختتم بازه اصلا هم بسته نیست

پس ببین اون که بهم میگفت بختت بستس و این چرتو پرتا مطمعن باش فقط میخواست جیب منو خالی کنه 

اصلا اعتماد نکن و دیگه هم سمت فال نرو که وابسته میشی و زندگیتو خراب میکنه

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
امضاتو الان خوندم اطلاعی راجب فال و این چیزا داری؟ حرفاش ممکنه درست نباشه راجب اینده احساسیم؟ اخه ...

امضا خودت جواب تمام حرفهای منه ..

امضا خودت جواب تمام حرفهای منه ..

اون که قطعاااا فقط میخوام بدونم ممکنه اشتباه باشه حرفاش

و اصلا دروغ باشه؟

عزیزم ببین من فال زیاد گرفتم و تجربم زیاده یه چیز بهت میگم گوش کن حرفمو یه سری از این فالگیرا دعا ه ...

اخه یه جورایی وابسته شدم نمیدونم چیکار کنم 

منم حس کردم بحث جیب خالی کردنه