2777
2789
عنوان

نوزادم شیرمو نمیخوره😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 28 پست

شیر خشک و پستونک نده بچه عادت میکنه چون با شیشه راحتر شیر میخوره  منم چند روز اول بهش میدادم شیر خشک چون شیر خودم کم بود  فقط در روز یه وعده بهش میدادم که اونم قطع کردم پستونک اصلا بهش ندادم خدا رو شکر الان فقط شیر خودم و میخوره

در هیاهوی زندگی دریافتم چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم چه بسیار غصه ها که فقط باعث سپیدی موهایم شددر حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود دریافتم کسی هست که اگر بخواهد می شودو اگر نخواهد نمی شودبه همین سادگی ….کاش نه می دویدم و نه غصه می خوردم فقط او را می خواندم و بس!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شیرت هم کم شده میتونی شیر افزا از داروخونه بگیری بخوری واسه من که خیلی تاثیر داشت شیرم زیاد شد سریع

در هیاهوی زندگی دریافتم چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم چه بسیار غصه ها که فقط باعث سپیدی موهایم شددر حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود دریافتم کسی هست که اگر بخواهد می شودو اگر نخواهد نمی شودبه همین سادگی ….کاش نه می دویدم و نه غصه می خوردم فقط او را می خواندم و بس!
خنده داره این مطلب؟

عزیزم برو بقیه اش رو بخون 😟

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
عزیزم الهییییی برو دکتر

نگا😟👆

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
بچه ی منم اینطور بود تا پنج ماهگی بعدش کم کم گذاشت کنار پستونکو

جدی؟؟ پس الان اشکالی نداره بخوره

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛
گلی ناراحت نشو 😘

😍😍😍😍😍معلومه که ناراحت نمیشم عزیزدلممممم

فدات

نشی 💮