2777
2789
عنوان

نوزادم شیرمو نمیخوره😞

1981 بازدید | 28 پست

سلام دوستان کسی هست تجربه داشته باشه و به من کمک کنه؟ 

پسرم دوماه و 23 روزشه از اول هم شیر خودم خورد هم شیرخشک.الان روزی چهار پنج بار هر بار سه چهار پیمانه میدم ولی دیگه سینه منو نمیگیره فقط شبا یکی دو بار...شیرم هم خیلی کم شده باید چیکار کنم خیلی نگرانم

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛

خخخخخخخخ

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهییییی برو دکتر

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا

زیاد بهش شیر خشک دادی مخصوصا هم شیشه دادی دیگه سخت سینتو میگیره 

خب شیشه شیر مکشش براش راحت تر 

شیرخشک کمتر بهش بده روزی یه بار 

اگه سینتو نخوره روز به روز شیرت کمتر میشه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

شیر خشک اپتامیل بهش بده مزه شیر مادر میده. شیر خشکای دیگه چون خوشمزه تر از شیر مادره بچه دیگه شیر مادرشو نمیخوره. منم به پسرم هم شیر خودمو دادم هم شیر خشک. وقتی غدای کمکی شروع کردم شیرخشکشو قطع کردم.

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

دیگه عادت کرده ب شیشه متاسفانه.دختر منم چند روز اینجوری بود بعدم کلا از شیر گرفتمش چون شیرمم خشک شد

اگه طاقتشو داری چند روز اصلا بهش شیشه نده تا مجبور بشه سینه رو بگیره البته چون شیرت کم شده بچه شاید سیر نشه بیتابی کنه☹

وقتی خودت شیر داری نباید شیر خشک بدی بعضی بچه ها هر دو رو نمی خورن .منم این کارو کردم پسرم دیگه سینه نگرفت فقط تو خواب می خورد بردم دکتر گفت اصلا شیشه نده تا مجبور بشه شیر خودتو بخوره 

دوماه طول کشید تا درست حسابی شیر خودمو بخوره 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

برعکس دختر من که ۳ماهشه لب به شیر خشک نمیزنه 

ب دکترش گفتم گفت بهتر ک نمیگیره و تا ۴ ماهگی نیازی ب کمکی نداره اگ قبل از ۴ماهگی ب بچه شیر خشک داده بشه بعد از یکمی عاقل شدن خودش یه کدوم رو انتخاب میکنه و معمولا بچها ب شیر خشک علاقه بیشتری دارن دکترش گف از تموم شدن ماه ۴ بهش کمکی بدم

شمام دیگه شیشه نده بزار سینه رو بمکه هم شیرت زیادشه هم ب سینه عادت کنه از ماه اینده از روزی یکی شروع کن ک ب سینه خودت وابسته تر باشه