2777
2789
عنوان

گیاه پنج انگشت یا ویگتانوس

193 بازدید | 8 پست

سلام . بچه ها کسی تجربه استفاد۶ از ویگتانوس رو داره ؟ من برای رفع لکه بینی دارم میخورم .ولی خیلی جوش زدم باهاش . باید قطع کنم مصرفشو یا ادامه بدم ؟

کسی میدونه ؟

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

من برای پری میخوردم نتیجه نگرفتم

خیلییییی تلخ بود هیچ وقت دیگه امتحانش نمیکنم

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای پری میخوردم نتیجه نگرفتم خیلییییی تلخ بود هیچ وقت دیگه امتحانش نمیکنم

عزیزم قرص اش هست مصرفش راحته . ولی عین علایم حاملگی و دارم بینی ام پف کرده . جوش میزنم و ریزش مو هم گرفتم نمیدونم با ادامه مصرف علایم میره یا نه باید قطع کنم ؟الان ۳ هفته اس میخورم 

عزیزم قرص اش هست مصرفش راحته . ولی عین علایم حاملگی و دارم بینی ام پف کرده . جوش میزنم و ریزش مو هم ...

عجیبه

من هیچ علائمی نداشتم

حتما از دکترت بپرس 

شاید نشانه های حساسیت بهش باشه

یه جوری شده که میترسم امضا های نینی سایت رو باز کنم بخونم مجبور بشم ختم صلوات بردارم😅
عجیبه من هیچ علائمی نداشتم حتما از دکترت بپرس  شاید نشانه های حساسیت بهش باشه

ای بابا اینم شانس منه . باشه میرم پیش دکتر  حتما . ممنون .