2777
2789
نبینم ناراحت باشی .من خیلی از این ضد حال خوردم.
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک میگن گاهی اوقات .اشتباه میره .ممکنه مثبتو منفی نشون بده /منفی رو مثبت
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............
باشه گلم .ادرسش ؟؟؟
لیلا جون و همه مامانا که این مشکلو دارن اصلا ناراحت نباشید......به خدا مامان میشید دیر یا زود...آزمایش خداست...منم تنبلی تخمدان دارم بزرگترین فولیکولم 15 بود.........الانم یه دختر 4 ماهه دارم با یه حاملگی خوب............منم قرص میخوردم..........میدونید چرا حامله شدم؟یه مدت هر ماه منتظر پری بودم......قرص میخوردم......ولی هر ماه که پری میومود کلی عصه میخوردم.........ولی بعد از چند ماه بیخیال شدم و همه چیزو به خدا سپردم چند ماه بعد هم حامله شدم....تا شوشو من واریکوسل داشت
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
مرسی عزیزم
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه