2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشاور هستم. اگه تمایل داشتی در خدمتم.

میشه لطفا در مورد اخرین تاپیک منم نظر بدین؟! موندم بخدا، چون اشنا و فامیل درجه یک هست دستم خیلی بسته است

خدایا بهترین ها را برامون بذار، آرامش تو زندگی یعنی همه چی با هم!!! 
عزیزم واسه چی میخای؟ "من روانشناسی کودکان خوندم اگه کمکی بر میاد در خدمتم

خانمی بچه ایی که دوساله س چطوریه تو خونه خیلی ارومه ولی جاهای دیگه همش گریه میکنه؟؟؟دلیلش چیخ

ممنون مشاور واسه خانواده میخوام میتونید کمکم کنید

عزیزم اگه از دستم بیاد چرا که نه، ولی یه خانم یکی بالاتر از من پاسخ دادن، ایشون مشاور خانواده هستن قطعا تخصصی تر از من کمک میکنن. اگه دوست داشتین  بازم در خدمتم

خدایا بهترین ها را برامون بذار، آرامش تو زندگی یعنی همه چی با هم!!! 
درخواست دوستی میدم بیاید 

دو ساله خونه بابام هستم به خاطر اعتیاد شوهرم امدم 

حالا بعد دوسال بهم زنگ زده میگه بهم فرصت بده همه چیرو درست کنم نمیدونم چکار کنم تمام مراحل طلاقم رفتم 

میشه لطفا در مورد اخرین تاپیک منم نظر بدین؟! موندم بخدا، چون اشنا و فامیل درجه یک هست دستم خیلی بسته ...

براتون نوشتم

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊