2777
2789

داداشم اینا امروز مهمان داشتن‌ ، زن داداشم داشته غذا میخته یه پاش تو آشپزخونه یه پاش پیش مهمونا یه پاشم پیش نی نی ،حواسش پرت بوده به جای شربت دل درد قطره رزماری داده بچه ش وقتی بهش داد متوجه اشتباش شد بنظرتون خطرناکهههه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خدای من آدم بزرگسال بوی رزماری بهش بخوره سردرد میشه چ برسه ب بچه...اون وقت بدی بخوره هم...بهتره ببره دکتر بچه رو

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
داداشم عصبانی شد رو سرش داد زد الانم لج کرده پا نمیشه ببریمش دکتر 

خودتون ببرین بچه رو

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
داداشم عصبانی شد رو سرش داد زد الانم لج کرده پا نمیشه ببریمش دکتر 

تو هم داد بزن سر داداشت بگو جاي كمك كردنت بود كه مهمون داشتين؟حالا هم با نوزاد داره لج ميكنه؟ببين زنگ بزن اورژانس اونا اول يه توضيح ميپرسن خودشون ميگن خطر داره يا نه انانول همون الكله

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
بردیمش بهش سرم وصل کردن

خوب کاری کردین اتفاقا الان فکرش بودم انشاالله که چیزی نمیشه

من مامانم حامله بود بابام روغن در رو ریخته بود جا بطری نوشابه پپسی روغنشم سیاه بود تشنش بود همشو خورد

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏