2777
2789
عنوان

شوخی شوهرم با دختر داییش

1221 بازدید | 23 پست

دختر دایی شوهرم چند،سال از من کوچیکتره قرار بوده بشه جاریم ولی هتوز این اتفاق نیوفتاده چیزی ک ناراحتم میکنه گرم گرفتن و شوخی های شوهرم با دخترداییشه پریشب عروسی بودیم دیدم دم در شوهرم بای خانوم حرف میزنه جلو همه بعد بهم دست دادن دوبار دیگه هم رفت پیششون همش باعاش میگفت میخندید اعصابم ریخته بهم هرچی بهش میگم میگه مگه چیه دخترداییم بعدم داداشم میخوادش بنظرتون الکی حساس شدم؟

کاش بودی تا دلــــــــــــم تنهـــــــا نبود😔هــانـــام تو همیشه تو قلب منی دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مگه چیه دخترداییشه دیگه حالا اصلا داداشم نخواد اون ک نمیتونه بره دخترداییشو بگیره 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

نه میشه گفت آره نه میشه گفت نه

تو خانواده ما عادیه با بچه های خاله و دایی و عمه و عمو خیلی راحتیم 

مال شما شاید فرق داره 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

آخ چ حالی میده من برادرشوهر ندارم 

ولی از ی دختر عموی شوهرم چندشم میشه عن خانم انگار ارث باباشو از من میخواد زنیکه چاقه کج

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

میدونم هیچی نیست بینشون ولی دلم نمیخواد زیاد تحویلش بگیره وقتی اون دختره حاظر نیست بیاد،پیش من ی سلام کنه چ لزومی داره شوهرم اینقدر تحویلش بگیره سلام  و احوال پرسی منه  دستم بده اصلا ولی دیگه تا ی حد از این ناراحتم ک شوهرم میدونه دوس ندارم ولی تکرار میکته

کاش بودی تا دلــــــــــــم تنهـــــــا نبود😔هــانـــام تو همیشه تو قلب منی دخترم

زن آینده داداشش و دختر داییشه خب

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

کلا ازش خوشم نمیاد انگار از دماغ فیل افتاده همون شب باهاش دعوا کردم 

عزیزم خیلیا با فامیل راحتن ما دست میدیم روبوسی هم می کنیم جز اداب معاشرتمونه که نباشه برای ما بی احترامی تلقی میشه

خودت حالا رجوع کن به فرهنگ خانوادگی خودت و همسرت ببین اگه همچین جیزی عادیه خوب یعنی حساس شدی

میدونم هیچی نیست بینشون ولی دلم نمیخواد زیاد تحویلش بگیره وقتی اون دختره حاظر نیست بیاد،پیش من ی سلا ...

این دختر عموی حسود شوهر منم همینه عنچوچک شوهرم تو جمع بغلم میکنه و دره گوشم حرف میزنه ی جوری نگاه میکنه بیا و ببین اصلا محل نمیذاره تو مراسم ها ب من ولی شوهرم باهاش سلام علیک داره و دست میدن ب هم البته با همه داره ن تنها این عنینه خانم تازه از شوهرمم بزرگ تره 

ولی من شوهرم نمیدونه ازش بدم میاد بدونه جواب سلام هم نمیده بهش

شوهرمن باهمه گرم میگیره دخترخاله هاش دختر داییاش 

حتی اونایی که برااولین بارمبینه کلا اجتماعیه قبلا بهم برمیخورد ولی دیدم تودلش چیزی نیست منم بیخیال شدم😒

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃