2777
2789

میشه راهنمایی کنین چیا بگیرم نمیدونم اخه ..بعد تولد نی نی زده ۲۷اسفند البته میخام تلاش کنم ۳روز دیر تر بشه سال جدید دنیابیاد 😁 اونموقع لباس چجوری باید بگیرم ؟؟؟؟؟چه جنسی ؟؟

زودتر از اینم بدنیا میاد😍

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

به نظر من یه دست لباس گرم بگیر بقیه رو بهاری و تابستونی بگیر

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دست لباس گرم واسه بیرون کافیه نه ؟؟از این سرهمیا ؟

اره تو خونه که گرمه برای بیرون بگیر چون عید هم هست شیک باشه

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

هیچ کس نمیاد طبق معمول باید اینجا در مورد مسایل نی نی و بارداری خودتو جرداد تا یکی کمک کنع نظر بده کافیه سردر تاپیک بزنی خیانت شوهر  قتل مادرشوهر گیس کشی خواهر شوهر  لخت شدن جاری 😒😒😒😒

نگوووو😈😈

تجربه نشون داده😁

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
نگوووو😈😈

پسرم تاریخ تولد لاکچری داشت ۹۶.۶.۶ بعد ۹۶.۵.۲۳ به دنیا اومد 🤣کلا لاکچری تر شد😁

این سری ببینم چی جوری میشه 

لباس گرم که باید بگیری چون اردیبهشتم هوا خنکه ولی زیاد نیر  دو دست بسه و حتما پتویی که میخری گرم باشه

تجربه نشون داده😁

خدا کنه برا من زودتر بیاد و به ماه رمضون نخوره

من دو دست لباس سایز صفر چهار تیکه خریدم یه دست سه تیکه سایز 1.برای منم انشاالله متولد اولای اسفنده.س ...

به سلامتی عزیزم ..اره چیکار کنم همش میترسم یهو زودتر بیاد 😐😁 تازه میخام برم بخرم نمیدونم چی کارم کنم چی بخرم گیجم .... میگم از این سرویس ۲۰تیکه ها به نظرت لازمه بخری ؟یه جعبه ایش گفت ۳۰۰مارک ایرانی هم بود نمیدونم بگیرم یانه 

لباس های تکه ای بخر 

سایز صفر رو دو دست بگیر سایز یک رو بیشتر بگیر

زیر دگمه ای و شرت و بلوز آستین بلند و شلوار البته من بلوز جلو باز پیشم بهتر بود چون اون موقع بچه گردن نداره راحت تر پوشیده میشه

سارافن برای بیرون و زمانی که میان پیشت

ببین بستگی به هوای شهرتون داره مثلا شهر ما دیگه اسفند هوا بهاریه احتیاج به لباس گرم نداره