2777
2789
عنوان

بچه ماهه دارم ک...

162 بازدید | 17 پست

تازگی خیلی میچسبه ب سینم ینی اصلا اجازه نمیده ک سینم پرشیر بشه همش میخاد بخوره میخوام بهش غذا بدم از چی شروع کنم

شده در اوج جوانی با همین ظاهر شاد...تاگلو پیر کسی باشی و قسمت نشود

وابستگی داره بهت خو مامانش 

دوست دالع 

Niki_joon_28 هستم نمیدونم چرا رمزم یادم رفت 😐 خط قبلیمم پیشم‌نبود 😐 بخاطر همین کاربری جدید درست کردم خواهرم ریپلی نکن اعصاب ندارم اگه میخوای دعوا کنی 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندماهشه؟فکر کنم از آخرای پنج ماهگی بتونی بهش بدی با این شرایط احتمالا شیرت کمه و غلظت نداره که سیر نمیشه شیر کمکی بهش بده یا اگ نمیخوای بدی با دکتر یا بهداشت مشورت کن و از فرنی و حریره بادام شروع کن یا اینکه شیرافزا بخور

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خب شاید سیر نمیشه...شیرت سیرش نمی کنه...چند ماهشه...؟

۵ ماهه..اره شیرم خیلی ابکیه...براهمین میخام غدابدم...شیرخشکم ک اصلا نمیخوره

فرنی بعد از 1هفته حریره دستورشم برای بچها نصف پیمانه شکر، 1 پیمانه ارد، 2پیمانه شیر حالا پیمانت می ...

شیر چی؟؟؟

۵ ماهه..اره شیرم خیلی ابکیه...براهمین میخام غدابدم...شیرخشکم ک اصلا نمیخوره

نه عزیزم شما نمی تونی غذا رو زودتر از شش ماه شروع کنی چون سیستم گوارشی بچه امادگی نداره در اینده مشکل پیدا می کنه بهتر شیرخشک بهش بدی