بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!! اما بدان خدايى هم هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن حقشه تا بفهمن اینجا ن تنها جای مرد نیست بله جای درد و دلم نیست
آخه اینا که مرد نیستن خواجه حرمسران والا
البته دورازجون آقایون باشخصیت سایت
زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها.. دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت.. مهره های او تمامش کامل است....
بعضي ها با رفتارهايشان فکر ميکنند:اين دنيا "خدایی" ندارد،روز قيامت ندارد،حساب و کتاب ندارد،دار مکافات ندارد،حالا هر چقدر که دلت مي خواهدبد باش!دروغ بگو،تهمت بزن ريا کن دلي را بشکن راحت باش!! اما بدان خدايى هم هست