2777
2789
همون بهتر که شما رو تو اجتماع راه ندن و حریم فعالیت تون همون چهار دیواری خونه باشه و رخت ولباس و پخت ...

درباره ی این موضوع شما چه تجربه ای دارین که میاین نظرمیدین لطفا بگین ماهم بهره ببریم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
همون بهتر که شما رو تو اجتماع راه ندن و حریم فعالیت تون همون چهار دیواری خونه باشه و رخت ولباس و پخت ...

چرت نگو بابا تو اگه،حرف و عقل بارت بود نمیومدی اینجا بگی نوازش و مالش عاشقلانه من ترجیح میدم با اصالت بشینم تو خونم تا یه همچون ادم بی غیرتی مث تو نیاد تو سایت و ....بخوره اوکی؟خاله زنک هول

میم مثل «مُصطَفآ😻💞»…[جز __طُ __یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت؛ بر همان عهد که بودیم بر آنیم هنوز]💜😘😍💞💏💚💛💜💓💔💕💖💟💞💝💘💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا یکیپست گذاشته بود که چون اهو بارداره تمساح ولش کرد درصورتی که شاخ داشت دومتر گفتم این نره تمساح بیرون از اب نمیتونه زیادبمونه ولشکرد تا زودبه اب. برسونه خودشو بازیه خانومه اومدگفت از کجا فهمید حاملست یه اقایی گفت هروقت شکمت جلو بیاد من میفهمم حامله ای. گفتم اهو نره شما کی شکمت جلو میاد که بفهمیم بارداری دیگه خفه شد میدونی مردا خوششون میاد توهر چیزی مزه پرانی کنن 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
یکی تو همین سایت میگفت با عرق رازیانه سینه اش بزرگ شده،،،،یک استکان صبح ها، یه استکانم شبها قبل از خ ...

عرق رازیانه پرولاکتین بالا میبره ..من خوردم تاثیر نداشت فقط چاق شدم ی کم

چرت نگو بابا تو اگه،حرف و عقل بارت بود نمیومدی اینجا بگی نوازش و مالش عاشقلانه من ترجیح میدم با اصال ...

چرت نگو خانوم با ادب یه همچین مشکلی پیش اومده بود  و اینم یه راه کار بود .

قهرمانا تنهان،ولی هم آرومو مشتین،هم به موقش وحشیین،جای اینکه سوراخ کنن زیرشونو ناخدای کشتین
چرت نگو خانوم با ادب یه همچین مشکلی پیش اومده بود  و اینم یه راه کار بود .

باشه ممنون از راهنمایی

میم مثل «مُصطَفآ😻💞»…[جز __طُ __یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت؛ بر همان عهد که بودیم بر آنیم هنوز]💜😘😍💞💏💚💛💜💓💔💕💖💟💞💝💘💗
باشه ممنون از راهنمایی

ولش کن تجربه داره خب 😅مابگیم زایمان بازم مردامیگن تجربشو داریم اول از دردکمرشروع میشه

تو اینستا یکیپست گذاشته بود که چون اهو بارداره تمساح ولش کرد درصورتی که شاخ داشت دومتر گفتم این نره ...

شما که انقدر از جنس مذکر و نظرات شون متنفرید چرا ازدواج کردید جالبه

قهرمانا تنهان،ولی هم آرومو مشتین،هم به موقش وحشیین،جای اینکه سوراخ کنن زیرشونو ناخدای کشتین
ولش کن تجربه داره خب 😅مابگیم زایمان بازم مردامیگن تجربشو داریم اول از دردکمرشروع میشه

😁اره بابا ماشالاه بهشون از صد تا خانوم، خانوم ترن😁🙌

باشه ممنون از راهنمایی

بازم عذر نمیخواستم از این لفظ استفاده کنم ولی اون روش به حای خودش درسته