2777
2789
شما که انقدر از جنس مذکر و نظرات شون متنفرید چرا ازدواج کردید جالبه

ادما خیلی باهم فرق دارن اون جنس مذکرایی که میگین باجنس مذکری که لیاقت انتخاب منو داشته خیلی فرق دارن مرد باید سرسنگین باشه منظورمن توهین به شما نیست ولی درکل مرد کلمه ی محکمیه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
بازم عذر نمیخواستم از این لفظ استفاده کنم ولی اون روش به حای خودش درسته

اع جالب نمیدونستم

میم مثل «مُصطَفآ😻💞»…[جز __طُ __یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت؛ بر همان عهد که بودیم بر آنیم هنوز]💜😘😍💞💏💚💛💜💓💔💕💖💟💞💝💘💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردییین بگین

خودم کاری نکردم کم کاری تیرویید داشتم رفتم دکتر اونم تشخیص غلط داد ی قرص اشتباها بهم داد برا فعال کردن غدد شیردهی بود سینه هام بزرگو سفت و متورم شده بود و البته خیلی ام درد میکرد بعد که فهمیدم و قرصو قطع کردم دردو تورم سینم خوابید اما انگار جا باز کرده بود و دیگه به کوچیکی سابق نشد.البته این تغییر سایز کم بود اما در طی چند سال هر بار هورمونام ریخت بهم خود به خود این حالت تورم برای سینه هام اتفاق افتاد و رفته رفته سینم بزرگ شد

ادما خیلی باهم فرق دارن اون جنس مذکرایی که میگین باجنس مذکری که لیاقت انتخاب منو داشته خیلی فرق دارن ...

به هر حال مردی که رفته پزشک شده رو نمیتونیم بگیم مردونگیش محکم بوده یا شل .

قهرمانا تنهان،ولی هم آرومو مشتین،هم به موقش وحشیین،جای اینکه سوراخ کنن زیرشونو ناخدای کشتین