2777
2789
ای بابا 😢 قرصهای هورمونی مث  ال دی میگن خوبه  اینا هورمونها رو تنظیم نمیکنه؟؟؟

نخوریا

نازایی میاره

اگرم بزرگ کنه خییییلی کم

و بعد از قطع قرص باز برمیگرده

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟  بحث ازاد و تجربی مگه نیست

سلام خانومی خوبی اقاتون خوبن اززایمانت یکم بگو

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
ینی نمیتونین اینجور تاپیکا ک بحث زنونس نرید حالا نظر هم میدین 😐

اینجا فارغ از جنسیت صحبت میشه قصد دیگه نیست 

باورتون شده واقعا همه جای مملکت بای تفکیک جنسیت باشه خودتون میخاهید که شما رو جدا گونه و استثنایی در نطر بگیرن جامعه

قهرمانا تنهان،ولی هم آرومو مشتین،هم به موقش وحشیین،جای اینکه سوراخ کنن زیرشونو ناخدای کشتین

😁😁😁😁😁دمت گرم خداییی

میم مثل «مُصطَفآ😻💞»…[جز __طُ __یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت؛ بر همان عهد که بودیم بر آنیم هنوز]💜😘😍💞💏💚💛💜💓💔💕💖💟💞💝💘💗

من که هنوز مجردم ولی یادمه دوستام میگفتن بعد ازدواج یکی دوسایز بزرگ ترمیشن من به امید همونم🙁

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا

خواهرم ببخشید من مردم حوصلم سر میرفت اومدم تو تاپیکا سر کشی کنم همین

قهرمانا تنهان،ولی هم آرومو مشتین،هم به موقش وحشیین،جای اینکه سوراخ کنن زیرشونو ناخدای کشتین
من که هنوز مجردم ولی یادمه دوستام میگفتن بعد ازدواج یکی دوسایز بزرگ ترمیشن من به امید همونم🙁

لعنتی نگوکه بخاطر بزرگ شدن سایزت میخوای ازدواج کنی😅😆😆

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
اینجا فارغ از جنسیت صحبت میشه قصد دیگه نیست  باورتون شده واقعا همه جای مملکت بای تفکیک جنسیت ب ...

بابا ولکن نصفه شبی واسه ما فتوا نده 

میگم خودت روت میشه میای میگه مالش ووو😶

وااااا🙁 
😁😁😁😁😁دمت گرم خداییی

همون بهتر که شما رو تو اجتماع راه ندن و حریم فعالیت تون همون چهار دیواری خونه باشه و رخت ولباس و پخت و پز .به نظرتون کاری داری با کاربری دروغین زن بخوام بیام

لعنتی نگوکه بخاطر بزرگ شدن سایزت میخوای ازدواج کنی😅😆😆

😂😂😂

نه والا ۲۳ سالمه هنوز به فکرشم نیستم در کل به این  امید سرمیکنم یه روزی بهترمیشن 

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا
بابا ولکن نصفه شبی واسه ما فتوا نده  میگم خودت روت میشه میای میگه مالش ووو😶

شما که منو نمیشناسی و منم شما هارو 

تجربه گذشتم اینو میگفت که میشه و شده بود 

اصلا قصدم بی حرمتی نبود ولی بازم اگر بی ادبی بوده بخشش