2777
2789

نذری نکردی فراموش کنی؟ 

یا مشکلی نداری الان حاجتی چیزی  براش نذر کن  آش پخش کنی

چ خاب خوبی

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
نذری نکردی فراموش کنی؟  یا مشکلی نداری الان حاجتی چیزی  براش نذر کن  آش پخش کنی چ خ ...

یه حاجت خیلی مهم دارم انتقالی شوهرم.یه ختم بیست روزه قران برداشتم که تموم شد و چله بسم الله که الان روز 24هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حاجت خیلی مهم دارم انتقالی شوهرم.یه ختم بیست روزه قران برداشتم که تموم شد و چله بسم الله که الان ...

چله بسم الله خودش کار سازه  اصولا روز 27  اینا حاجتت دستته برا من ک اینطور بوده

ولی من عین  خاب شی مارو دیدم از یکی از اساتید کلام پرسیدم اینو گف 

حالا اگ من جای شما بوذم اینارو  میخوندم نذر میکردم 9 تا منزل   آش نذری بدم

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
 چله بسم الله خودش کار سازه  اصولا روز 27  اینا حاجتت دستته برا من ک اینطور بوده &n ...

الهی خدا از زبونت بشنوه.خیلی امیدوارم به لطف خدا ،آن شاالله درست بشه.من اصولا خواب نمی بینم ،اما این خواب برام جالب بود.منم نذر دو تا رشته اشی کردم که بپرم ،حالا به نظرت قبل از حاجت بپزم یا بعدش اگه خداخواست؟

تعبیرش اینکه حاجتت براورده میشه ان شالله، چله بسم الله چطوریه؟

جدی؟؟؟؟خدا از زبونت بشنوه

چله بسم الله از روز اول شروع میکنی صد تا بسم الله الرحمن الرحیم میگی تا روز چهلم هر روز صد تا اضافه میکنی تا روز چهلم بشه چهار هزار تا .

یه بار با این چله حاجت گرفتم و باردار شدم .

الهی خدا از زبونت بشنوه.خیلی امیدوارم به لطف خدا ،آن شاالله درست بشه.من اصولا خواب نمی بینم ،اما این ...

ان شالله  بعد حاجتت بپز. با اعتقاد کامل به اینکه حاجتتو خواهی گرف   چله بسم الله رو بخون رد خورد نداشته تا حالا

ان شالله  بعد حاجتت بپز. با اعتقاد کامل به اینکه حاجتتو خواهی گرف   چله بسم الله رو ب ...

آره منم توکل به خداست ،بهش میگم میدونم که حاجت و میدی

ممنون دوستم التماس دعا

جدی؟؟؟؟خدا از زبونت بشنوه چله بسم الله از روز اول شروع میکنی صد تا بسم الله الرحمن الرحیم میگی تا ر ...

ان شالله بله، ممنون منم الان شروع میکنم به امید مامان شدن😍😍، ممنون عزیزم

با امید ، لطف و عنایت خدایم منم هم مامان شدم، پروردگارم سپاسگزارم، سپاسگزارم، سپاسگزارم.
جدی؟؟؟؟خدا از زبونت بشنوه چله بسم الله از روز اول شروع میکنی صد تا بسم الله الرحمن الرحیم میگی تا ر ...

خودت تنهایی یا باید مهمون دعوت کنی ؟؟

💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
آره منم توکل به خداست ،بهش میگم میدونم که حاجت و میدی ممنون دوستم التماس دعا

الهی آمین عزیز دلم. ان شاء الله حاجت روا